AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Anadolu Anonim Turk Sigorta Sirketi kimin?

Editör

Yeni Üye

Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi kimin?​

Anadolu Sigorta
Tip | Anonim şirket
Genel merkezi | Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Çam Pınarı Sokak, No:6, 34805 Kavacık/Beykoz İstanbul
Kilit kişiler | Füsun Tümsavaş (Yönetim Kurulu Başkanı) Mehmet Şencan(Genel Müdür)
Ürün | Elementer Sigorta
Sahibi | Millî Reasürans T.A.Ş.

Anadolu Sigorta hangi banka ile çalışıyor?​

Şirketimiz 1 Nisan’da Ulu Önder Atatürk’ün girişimiyle, ilk ulusal bankamız olan Türkiye İş Bankası’ nın öncülüğünde kuruldu.

Anadolu Sigorta network a ne demek?​

Anadolu Sigorta network a ne demek?
Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortası anlaşmalı hastaneler; A, B ve C tipi olmak üzere 3 farklı kurum listesinden oluşur. Bu kurum listelerine network denir. A network en geniş hastane ağına sahipken B networkte ve C networkte anlaşmalı sağlık kurumu sayısının daha az olduğunu görüyoruz.

Mehmet Şencan kim?​

Mehmet Şencan kim?
Mehmet Şencan, Nisan 2017’de Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı. Eylül 2019 tarihi itibarıyla Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi’nde Genel Müdür olarak görev yapmaya başlayan Şencan, aynı zamanda, TSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hayat Dışı Yönetim Komitesi Başkanı’dır.

Bilal Türkmen kimdir?​

Bilal Türkmen, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, lisans eğitimine Hacettepe İstatistik bölümünde başladı, Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2010 yılında Almanya’da, yönetim danışmanlık firması Atheneum Partners’da analist olarak başladı.

Türkiye Sigorta A Ş hangi banka?​

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik müşterileri, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren kamuya ait VakıfBank, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım Bankası şubeleri ile ihtiyaçlarına uygun geniş ürün yelpazemizle ilgili hizmet almaya devam edecektir.

Türkiye Sigorta Genel Müdürlüğü nerede?​

Türkiye Sigorta Genel Müdürlüğü nerede?
TürkiyeTürkiye Sigorta / Genel merkezi

Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi, Türkiye'nin önde gelen sigorta şirketlerinden biridir. Genel merkezi İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunmaktadır. Şirketin yönetim kurulu başkanı Füsun Tümsavaş ve genel müdürü Mehmet Şencan'dır. Anadolu Sigorta'nın sahibi ise Millî Reasürans T.A.Ş.'dir.

Anadolu Sigorta, Türkiye İş Bankası'nın öncülüğünde 1 Nisan'da kurulmuştur. Bu nedenle Türkiye İş Bankası ile sıkı bir işbirliği içerisindedir.

Anadolu Sigorta'nın network ağları, tamamlayıcı sağlık sigortası anlaşmalı hastaneleri kapsar. Bu hastaneler A, B ve C tipi olmak üzere farklı kategorilere ayrılmıştır. Ağlar arasındaki fark ise hastane ağı genişliği ve anlaşmalı sağlık kurumu sayısının farklılığıdır.

Mehmet Şencan, Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevinden sonra, Eylül 2019'da Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi'nde Genel Müdür olarak göreve başlamıştır. Aynı zamanda Türkiye Sigorta ve Reasürans Birliği (TSB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hayat Dışı Yönetim Komitesi Başkanıdır.

Bilal Türkmen, eğitimini Hacettepe Üniversitesi İstatistik bölümünde tamamlamıştır ve iş hayatına Almanya'da yönetim danışmanlık firmasında başlamıştır.

Türkiye Sigorta'nın genel müdürlüğü ise Türkiye Sigorta tarafından sağlanan bilgiye göre "Türkiye" olarak belirtilmiştir. Bu noktada harici bir konum belirtilmemiştir.

Geri