AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AmpMe nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

AmpMe nasıl kullanılır?​

AmpMe uygulamasını kullanmak için, ortamdaki herkesin uygulamayı telefonuna indirmiş olması gerekiyor. Bununla birlikte ses sitemine dahil edilecek Bluetooth hoparlörlerin her birinin de AmpMe yüklü ayrı bir telefona bağlı olması gerekiyor. Oluşan ağda host yalnızca bir kişi olabiliyor ve şarkıları bu kişi çalıyor.

JBL Go telefona nasıl bağlanır?​

1. Adım: Bluetooth aksesuarını eşleyin
- Ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın.
- Bluetooth’a. dokunup basılı tutun.
- Yeni cihaz eşle’ye dokunun.
- Cihazınızla eşlemek istediğiniz Bluetooth cihazının adına dokunun.
- Ekranda görünen talimatları (varsa) uygulayın.
JBL hoparlör Iphone nasıl bağlanır?
Aygıtınızı bir Bluetooth aksesuarıyla eşleme
- Aygıtınızda Ayarlar > Bluetooth’a gidin ve Bluetooth’u açın. Aksesuarınızı eşleme adımlarını tamamlayana kadar bu ekranda kalın.
- Aksesuarınızı bulunma moduna getirin ve aygıtınızda görünmesini bekleyin.
- Aksesuarınız ekranda göründüğünde adına dokunarak aksesuarı eşleyin.
AmpMe nedir?
AmpMe, arkadaşlarınızı taşınabilir bir hoparlör sistemine dönüştürmenizi sağlayan # 1 müzik çalar! Telefonları senkronize etmek ve aynı müzik veya videoyu aynı anda birden fazla cihazda oynatmak için YouTube, Spotify, Deezer, SoundCloud veya kendi Müzik Kitaplığınızdan müzik veya videolar akıtın.

JBL kime ait?​

JBL, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir ses ekipmanı üreticisidir. Şirket, 1946 yılında James Bullough Lansing tarafından kurulmuş olup hoparlörler, kulaklıklar ve araç içi ses sistemleri üretmektedir. JBL, Samsung Electronics’in bir yan kuruluşu olan Harman International Industries’e aittir.

JBL kulaklık nasıl bağlanır?​

Adım 1 – Eşleştirmeye başlamadan önce kulak mikrofonlarını tam olarak şarj ettiğinizden emin olun. * Kulaklıklar ve şarj kutusu ayrı paketlenmiştir. Adım 2 – Sağ kulaklığı kılıfından çıkarın, otomatik olarak açılacak ve eşleştirme moduna girecektir (alternatif mavi / beyaz). Adım 3 – Cihazdan Bluetooth menüsüne gidin.
JBL Go 2 nasıl bağlanır?
JBL Go ‘yu açtığınız zaman ürünün önündeki mavi led ışık yanmaya başlıyor. Bunun için Bluetooth Logosu olan tuşa basıyoruz ve telefonumuz ya da bilgisayarımızın Bluetooth Kısmına gidiyoruz ve JBL Go 2 yazısının üstüne tıklayıp eşleştirmeyi gerçekleştiriyoruz.
JBL kulaklık kablosuz iPhone nasıl bağlanır?

Geri