AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Among Us ne kadar kar etti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Among Us ne kadar kar etti?​

Verilere göre Among Us, geçtiğimiz Kasım ayında 12 milyon defa indirildi ve 6 milyon dolar gelir etti. Her geçen gün daha popüler bir hale gelen Among Us, 2021 yılında neler yapacak gerçekten merak konusu.

Among Us ne kadar sattı?​

Among Us, 2020 yılı içerisindeki en büyük oyunlardan bir tanesiydi. 2018 yılında piyasaya sürülmesine rağmen çevrimiçi oyun, COVID-19 salgınının sonucunda karantinaların ardından 2020 yılında patlama yaşadı.
Among Us oyunun amacı ne?
Among Us oyunu çevrimiçi oynanabilmekte olup, oda oluşturup oyuncuların toplanıp oyunu başlattığı bir yapıya sahiptir. Oyunda amaç, Sahtekârları bulup görevleri sabote etmelerini engellemek ve görevleri yerine getirmektir. Ayrıca, oyunda oyun içi satın alım ile birlikte reklamlar bulunmaktadır.
Among Us bedava nasıl oynanır?
Among Us PC’de nasıl ücretsiz olarak oynanır?
- Adım #1: Bluestacks Android emülatörünü indirin ve kurun.
- Adım #2: Kurulumu yaptıktan sonra Google Play Store hesabınızı girin.
- Adım #3: Home sekmesinden Google Play Store’a girin ve Among Us yazarak aratın.
- Adım #4: Among Us uygulamasına tıklayıp yükleyin.

Among Us oyunu kaç gb?​

Among Us Sistem Gereksinimleri Kaç GB? Among Us sistem gereksinimleri oldukça düşüktür. 250 MB alana sahip bu oyun rahatlıkla bilgisayarda oynanabilir.

Among Us bilgisayarda kaç gb?​

Among Us ilk ne zaman çıktı?
15 Haziran 2018Among Us / İlk piyasaya sürülme tarihi
Among Us nasıl bir oyun zararları?
Birçok video oyunu gibi Among Us da belirli yaş grupları için risk içeriyor. Oyun her ne kadar düşük grafikli, eğlenceli, arkadaşlarla oynanan bir oyun olsa da, oyun içerisinde elimine etme animasyonları, öldürme animasyonları vahşet sahneleri yer alıyor.

Toplam kaç kişi PUBG oynuyor?​

Toplamda 100 milyon indirilmeyi aşan oyunun günlük oyuncu sayısı ise 14 milyonun üzerinde.

PUBG ne kadar oyuncusu var?​

Bugün PUBG Corp. tarafından yapılan açıklamada oyunun toplam kullanıcı sayısının 400 Milyonu aştığı belirtildi. Rakibi Fortnite şimdiye kadar gelirlerde epey fark atmıştı.

Geri