AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ambulans soforu maasi 2021 ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ambulans şoförü maaşı 2021 ne kadar?​

Özellikle devlet hastanesi ile beraber özel hastaneler içerisinde maaşlar farklılık ortaya çıkarır. Bu doğrultuda özel hastanelerde ambulans şoförlüğü gerçekleştiren kişilerin maaşları 4.250 TL’den başlamaktadır. Devlet hastanesinde görev yapan ambulans şoförlerinin maaşı ise 3250 TL’den başlar.

Ambulans şoförlüğü sertifikası ne ise yarar?​

Ambulans Şoförlüğü eğitimi ambulans kullanacak sürücüler ve 112 adaylarının alması gereken eğitimdir. Eğitim içeriğinde mesleki olarak ambulans şoförlerini geliştirmeye yönelik teorik ve pratik konular barındırır. Eğitim Üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri ile iş birliği kapsamında düzenlenmektedir.
Ambulans şoförü kaç tl maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar

112 ambulans şöförü olmak için ne gerekli?​

Özel kurumlardan B sınıfı ehliyet ve ilk yardım sertifikası almanız durumunda ambulans şoförü olabilirsiniz. Özellikle sağlık meslek liselerinden çıkışlı olan ya da eğitimini ön lisans derecesinde tamamlayan kişilere öncelik tanınır.

112 ambulans şoförü olmak için ne gerekli?​

ATT devlette ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar

Ambulans şöförü olmak için ne okunmalı?​

AMBULANS ŞOFÖRÜ OLMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR? Ambulans şoförü olabilmek için en az lise mezunu olmanız gereklidir. Fakat üniversitelerin acil tıp teknisyenliği bölümünden mezun olanlar daha avantajlıdır. Diğer aranan özelliklerin başında da şoförün dikkatli olmasıdır.

Ambulans şöförü kaç para alır 2022?​

Ambulans Şoförü maaşı en düşük 4.250 TL, en yüksek 9.500 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Ambulans Şoförü ortalamasına göre Ambulans Şoförü maaşı yaklaşık 5.070 TL seviyelerindedir. Bu maaş bilgileri bağlayıcı değildir.

Geri