AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Amazonda satis yapmaya nasil baslanir?

Editör

Yeni Üye

Amazonda satış yapmaya nasıl başlanır?​

Amazon’da nasıl satış yapılır?
- Adım #1: Seller Central üzerinden bir satış hesabı açın.
- Adım #2: Amazon’da satış yapmak için gereken bilgi ve belgeleri paylaşın.
- Adım #3: Satacağınız ürünlerin envanter girişini yapın.
- Adım #4: Satış yapmaya başlayın.
- Adım #5: İşlem tamam.

Amazon aylık ücreti ne kadar?​

Amazon aylık ücreti ne kadar?
Aylık üyelik bedeli Amazon Türkiye satıcı hesabı aylık sabit üyelik bedeli 99 TL + KDV’dir. Hemen şimdi hesap açtığınız takdirde aylık 99 TL + KDV tutarındaki üyelik ücretinden muaf olursunuz. Bu fırsat, sınırlı bir süre için geçerlidir.

Amazonda satış yapmak için neler gerekli?​

Amazonda satış yapmak için neler gerekli?
Geçerli bir mersis numarası, Türkiye vergi numarası, e-posta hesabı, banka hesabı ve kredi kartı kullanan herhangi bir şirket Amazon’da satış yapabilir. Şahıs şirketi sahiplerinin T.C. kimlik numaralarının yanı sıra vergi levhalarında yazan şirket vergi numaralarını da bildirmeleri gerekmektedir.

Amazon kaç günde ödeme yapıyor?​

Amazon Türkiye hesabınıza ilk ödeme, kayıt olduktan 14 gün sonra yapılır. Takip eden süreçte ödemelerinizi 14 günlük periyotlar halinde alırsınız. Transfer gerçekleştikten sonra 5 iş günü içinde para hesabınıza geçer.

Amazona kayıt olmak ücretli mi?​

Amazona kayıt olmak ücretli mi?
Amazon Prime Üyelik* Ücreti: Aylık 7,90 TL’dir.

Amazonda satış yapmak ne kadar?​

Amazonda satış yapmak ne kadar?
Profesyonel hesapta sattığınız ürün sayısından bağımsız olarak aylık 39.99 USD sabit ücret ödersiniz. Geniş bir ürün yelpazeniz varsa bu satış yöntemi çok daha mantıklıdır. Bireysel hesapta ise herhangi bir abonelik ücreti yoktur lakin satış başı 0.99 USD komisyon ödersiniz.
Dropshipping yapmak için sermaye gerekir mi?​
Sonuç olarak Dropshipping yapmak için belirli bir giriş sermayesi ya da bariyer yoktur.

Amazon stoksuz e-ticaret nasıl yapılır?​

Amazon stoksuz e-ticaret nasıl yapılır?
Amazon dropshipping ve dropshipping satış yöntemi, “stoksuz e-ticaret” olarak ifade edilebilir. Bu ticaret modelinde satışı gerçekleştirilen ürünler online olarak tedarikçiden sipariş edilir. Ürün, tedarikçiden direkt olarak müşteriye gönderilir. Bunun için ilk olarak Amazon’da mağaza açmak gelir.

Amazon para ne zaman yatar?​

Amazon para ne zaman yatar?
Amazon tarafından gönderilen bir ürünün para iadesi maksimum 14 gün içinde gerçekleştirilir. Para iadenizi, para iadesi işleme alındıktan sonra en fazla 5-7 gün içinde banka hesabınızda görebilirsiniz.

Merhaba! Amazon'da satış yapmaya nasıl başlanacağı, gerekenler ve bazı detaylar hakkında bilgi verilmiş. Öncelikle bir satış hesabı açarak başlayabilirsiniz. Amazon'a ilk kaydolduğunuzda aylık 99 TL+KDV üyelik ücretinden muaf olabilirsiniz. Satış yapmak için ise geçerli bir MERSİS numarası, Türkiye vergi numarası, e-posta hesabı, banka hesabı ve kredi kartına ihtiyacınız olacak. Ayrıca, şahıs şirketi sahibiyseniz T.C. kimlik numarası ve vergi numarası gerekmektedir.

Günlük satışlarınızın ödemeleri kaydolduktan 14 gün sonra hesabınıza yapılır ve devamında 14 günlük aralıklarla ödemeler alırsınız. Ödemelerinizin hesabınıza geçmesi ise transferin gerçekleşmesinden sonra genellikle 5 iş günü sürer.

Profesyonel hesap kullanıyorsanız aylık sabit bir ücret ödersiniz, bireysel hesapta ise abonelik ücreti olmaz ancak her satış başına komisyon ödemeniz gerekir. Dropshipping yapmak için belirli bir giriş sermayesi gerekmez.

Amazon Prime üyelik ücreti aylık 7,90 TL'dir. Ayrıca dropshipping yöntemiyle stoksuz e-ticaret yapmak isterseniz, ürünleri tedarikçiden müşteriye doğrudan göndererek Amazon mağazanızı açabilirsiniz.

Amazon'da bir üründen yapılan iade işlemi en fazla 14 gün içinde gerçekleşir ve iade işlemi başladıktan sonra 5-7 gün içinde paranın banka hesabınıza yansıması beklenir. Umuyorum bu bilgiler işinize yarar. Başarılar dilerim!

Geri