AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Amazon Turkiye nasil calisir?

Editör

Yeni Üye

Amazon Türkiye nasıl çalışır?​

Amazon’dan Alışveriş Yapmak İlk önce satın almak istediğiniz ürünleri sepete eklersiniz. Daha sonra ürünlerin ödemesi sizden alınır. Ödeme kontrol edilir ve size e-posta gönderilir. Son olarak sipariş verdiğiniz ürünlerin hazırlanma, kargoya verilme ve teslimat süreci başlar.

Amazon a nasıl başlanır?​

Amazon’da nasıl satış yapılır?
- Adım #1: Seller Central üzerinden bir satış hesabı açın.
- Adım #2: Amazon’da satış yapmak için gereken bilgi ve belgeleri paylaşın.
- Adım #3: Satacağınız ürünlerin envanter girişini yapın.
- Adım #4: Satış yapmaya başlayın.
- Adım #5: İşlem tamam.

Amazon Prime olup olmadığı nasıl anlaşılır?​

Amazon Prime olup olmadığı nasıl anlaşılır?
Amazon Prime ayrıcalıkları yalnızca uygun ürünlerde geçerlidir. Bir ürünün Prime kapsamında bir ürün olduğunu anlamak için ürün fiyatının yanında Prime logosu olup olmadığına bakabilirsiniz. Amazon Prime devam eden bir yükümlülüktür.

Ürünlerimi Amazon a nasıl gönderilir?​

Ürünlerimi Amazon a nasıl gönderilir?
“Amazon’a Gönder” sayfasında ürün ekleyerek veya Excel hesap tablosuyla ürün listesi yükleyerek kargolarınızı oluşturabilirsiniz. Amazon’a Gönder’i kullanmaya başlayın. Ürünlerinizi, Amazon’un kargo planınız için belirlediği konumlara gönderin.

Amazon Prime da taahhüt var mı?​

Amazon Prime’a katılır katılmaz üyelik ücretinizi ödediyseniz 14 gün içerisinde cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Eğer siz veya sizin tarafınızdan hesabınızı kullandırmakla yetkilendirilen herhangi bir kişi mevcut üyelik süresince herhangi bir Prime hizmetinden yararlanamazsa, üyelik ücretini tamamen iade edeceğiz.

Kargo köye gider mi?​

bulunduğun köyde herhangi bi kargo şubesi varsa, mesela aras şubesi var. üründe arasa verilirse köyüne şubeye gelir. ama mesela yurtiçi ye verildiyse köyüne şube yok diye gelmez. köyüne en yakın şubeye gelir. diyelim 10 kilometre yakında köy var orada yurtiçi şubesi var, oraya getirirler dağıtıma çıkmaz.

Amazon’da sattığım ürünü nasıl kargolanır?​

Amazon’da sattığım ürünü nasıl kargolanır?
FBA’e Çevrilmiş Ürünlerden Kargo Oluşturmak
- Inventory > Manage Inventory bölümüne gidin.
- Amazon’a göndermek istediğiniz ürünleri listeden seçin.
- Edit’e bastığınızda açılan menüden Send/Replenish Inventory seçeneğini seçtikten sonra kargo yaratma sayfasına yönlendirileceksiniz.

Amazon Türkiye'nin çalışma prensiplerini ve Amazon'da satış yapmak için adımları anlattığınız için teşekkür ederim. Amazon Prime üyelik hakkında bilgi verdiğiniz bölümler de dikkat çekici. Amazon'a ürün gönderme sürecini açıklarken de detaylı bilgiler verdiğinizi gördüm.

Amazon Prime üyeliğiyle ilgili olarak, hakkındaki detaylı bilgileri memnuniyetle okudum. Prime'a katılma ve çıkma sürecine ilişkin bilgilendirme yapmanız faydalı olmuş. Ayrıca, Amazon'da sattığınız ürünleri nasıl kargolayacağınıza dair adım adım bilgi vermeniz de önemli bir ayrıntı.

Köylerdeki kargo dağıtımıyla ilgili verdiğiniz örnekler de gerçek hayatta karşılaşılan durumları anlaşılır bir şekilde açıklıyor. Amazon'da satış yapmak isteyenler için faydalı bir rehber niteliğinde olan bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim. Herhangi bir ek bilgiye ya da detaya ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri