- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Amazon Prime televizyona nasıl bağlanır?
Chromecast- Prime Video uygulamasından Yayınla simgesini seçin.
- Kullanmak istediğiniz Chromecast cihazını seçin. Not: iOS veya Android cihazınız Chromecast ile aynı Wi-Fi ağına bağlı olmalıdır.
- İzlemek istediğiniz videoyu seçin. Seçtiğiniz video Chromecast’ın bağlı olduğu TV’de gösterilir.
Amazon Prime kaç kullanıcı?
Kimileri ortaklaşa alıp kullanıyor, kimileri ise parasını verip ailesinin kullanımına sunuyor. Şöyle ki tek bir hesap üzerinden iki ve dört kişi aynı anda izleme keyfi yapabiliyor. Amazon Prime Video ise benzer bir yeniliğe giderek br hesapta altı farklı kişinin kullanım yapmasına olanak tanıyor.Web’de Prime Video PIN Kodu Ayarlama
- PC veya Mac’te şunları yapın: Hesap ve Ayarlar sayfasına gidin ve ardından, Ebeveyn Denetimleri’ni seçin.
- Bir PIN kodu girin, ardından Kaydet’e tıklayın. Not: Prime Video PIN kodları, ayarlandıktan sonra tüm cihazlar için geçerli olur.
Amazon Prime video nasıl kullanılır?
- Amazon Prime Video nedir?
- Adım #1: İlk 30 gün ücretsiz ardında ayda 8 TL olan Amazon Prime üyeliği satın alın,
- Adım #2: Gerek internet sitesinden gerek mobil uygulamasından Prime Video’ya girin.
- Adım #3: Amazon Prime üyelik hesabınız ile giriş yapın, ne izlemek istediğinize karar verin.
Amazon Prime avantajları nedir?
Prime Teslimat Ayrıcalıkları:
Amazon Prime da ne diziler var?
EN İYİ AMAZON PRIME DİZİLERİ – 2021 GÜNCEL ÖNERİLER- The Office (IMDb: 8.9) The Office için dizi literatürüne “ofis komedisi”ni sokan bir sit-com diyebiliriz.
- Fleabag (IMDb: 8.7)
- The Marvelous Mrs.
- This Is Us (IMDb: 8.7)
- Dr.
- The Boys (IMDb: 8.7)
- Battlestar Galactica (IMDb: 8.7)
- Parks And Recreation (IMDb: 8.6)
Amazon Prime video aynı anda kaç kişi izleyebilir?
Satın Alınan Videolar Aynı Amazon hesabını kullanarak aynı anda en fazla üç videoyu anlık görüntüleyebilirsiniz. Aynı videoyu aynı anda ikiden fazla cihazda anlık görüntüleyemezsiniz.Amazon Prime Video üyeliği nasıl açılır?
- Adım #1: Buradan Amazon Prime Video platformunu açın.
- Adım #2: “Ücretsiz denemenizi başlatın” butonuna tıklayın.
- Adım #3: Amazon hesabınızla giriş yapın.
- Adım #4: Amazon hesabınız yoksa yeni bir tane oluşturun.
- Adım #5: Plan, ödeme yöntemi ve ekstre adresini belirleyin.