- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Amazon Kindle Cihazın özellikleri nelerdir?
öncelikle amazon kindle cihazlarının e-ink teknolojisine sahip bütün ürünleri alınıp okunabilir. burada sadece önceliklere göre farklı cihazlar tavsiye edilecektir. kindle 4 gayet işinizi görecek bir cihazdır.. . Kindle’ı Türkiye’ye gönderemeziz?
kindle’ı almanya, avusturya gibi yerlerden direkt almadıkça, vergi için %20 civarı ek masraf koyun. amazon, kindle’ı türkiye’ye gönderirken vat’ı düşer ama devletçiğimiz affetmez.Amazon’un orijinal internet sitesinden All-New Kindle denilen model var mı?
amazon’un orijinal internet sitesinden all-new kindle denilen modeli almayı düşünüyorum, kararımı verdim. yalnızca gümrükte sıkıntı çıkıyor mu/vergi vs nasıl işliyor öğrenmem gerek. daha önce amazon’dan direkt alan sözlükçü var mıdır? ihtiyacım olan tavsiyelerdir.
Bu yüzden Amazon Kindle’ı satın almıyordum.?
İlk başlarda açık kodlu epub formatını desteklemediği için Amazon Kindle’a soğuk bakıyordum. Ancak daha sonra uygun fiyata bir ikinci el bulunca almaya karar verdim. Gerçi neden uygun olduğunu da birkaç hafta sonra Amazon yeni Kindle ‘ı çıkarınca anladım ya neyse. İsmail şu yazısında Kindle ile ilgili çok güzel bir değerlendirme yazısı yazmış.
Kindle 4 sanal klavyesidir.?
kindle 4 gayet işinizi görecek bir cihazdır. sanal klavyesi bulunmakta olup, bir kelimelik sorgu yaparken malesef her harfi tek tek bulup seçmeniz gerekecektir. bunun dışında diğer bütün kindle cihazları gibi sorunsuz bir şekilde kitap okunabilmektedir. amazon kindle voyage 2 alabilirsiniz. amazon kindle keyboard alabilirsiniz.Peki e-Kitaplar Türkiye’de nasıl satılabilir?
Daha önce Kindle incelemesi yapmış, e-kitapların Türkiye’de nasıl satabileceğine ilişkin görüşlerimi siz Mobil Yazılar okurları ile paylaşmıştım. Bugün de hem incelemeye bir ek yapayım, hem de merak edilen bazı sorulara cevap vereyim istedim. Bu yazıda bahsettiklerimin E-Ink ekranlı Kindle modelleri ile sınırlı olduğunu hatırlatmak isterim. 1.amazon kindle dx daha iyi bir çözüm olacaktır. ekşi duyuru platformlarını kullanabilirsiniz. not2: yukarıda yazan bütün ürünlerde harici sözlük desteği, jailbreak imkanı, okuduğunuz kitabı sosyal medyada paylaşabilme imkanı bulunmaktadır.