AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Amazon Hediye Çeki Nasıl Kullanılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Amazon Hediye Çeki Nasıl Kullanılır? Amazon hediye çeki kullanmak için öncelikle hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından hesap bilgilerinizdeki “Hediye Çekleri” bölümüne gidin. Burada Amazon Hediye Çeki Kodunu girerek bakiyenizi kontrol edin. Alışveriş yapmak istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyin ve ödeme sayfasına geçin. Ödeme yöntemleri arasında “Hediye Çeki” seçeneğini bulun ve tıklayın. Açılan kutuya Amazon Hediye Çeki Kodunu girin ve uygulayın. Bakiyeniz otomatik olarak düşecek ve ödeme tamamlanmış olacaktır. Artık Amazon Hediye Çekini nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz!
İçindekiler

Amazon Hediye Çeki Nasıl Kullanılır?​

Amazon hediye çeki kullanmak oldukça kolaydır. İşte adım adım nasıl kullanabileceğinizi anlatan bir rehber:
1. Adım: Hesabınıza giriş yapın
İlk olarak, Amazon hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Eğer bir hesabınız yoksa, yeni bir hesap oluşturmanız gerekmektedir.
2. Adım: Hesap Ayarlarına Girin
Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, hesap ayarlarınıza gidin. Bu genellikle hesabınızın sağ üst köşesindeki “Hesabım” veya “Ayarlar” gibi bir seçenek altında bulunur.
3. Adım: Hediye Çekini Girin
Hesap ayarlarına girdikten sonra, “Hediye Çekleri veya Promosyon Kodları” gibi bir başlık altında hediye çekinizi girebileceğiniz bir alan bulunur. Bu alana hediye çekinizin kodunu girin.
4. Adım: Bakiyenizi Kontrol Edin
Hediye çekinin kodunu girdikten sonra, hesabınızdaki bakiyeyi kontrol edin. Hesabınıza eklenen bakiye, kullanabileceğiniz miktardır.
5. Adım: Alışveriş Yapın
Hesabınıza eklenen bakiye ile Amazon üzerinden istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz. Sepetinize ürünleri ekleyin ve ödeme adımlarını takip edin. Ödeme adımlarında hesabınızdaki bakiye otomatik olarak kullanılacaktır.
Amazon hediye çeki kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar da vardır:
– Hediye çekinin süresi: Hediye çeklerinin genellikle belirli bir geçerlilik süresi vardır. Bu süre dolmadan hediye çekinizi kullanmanız gerekmektedir.
– Hediye çekinin kullanım alanı: Hediye çekleri genellikle belirli bir kategori veya ürün grubunda geçerli olabilir. Hediye çekinizin kullanım alanını kontrol etmek önemlidir.
– Hediye çekinin miktarı: Hediye çekinin üzerinde yazan miktarı kontrol edin. Hediye çekini sadece belirtilen miktar kadar kullanabilirsiniz.
Amazon hediye çeklerini kullanarak alışveriş yapmak oldukça kolay ve kullanışlıdır. Yukarıdaki adımları takip ederek hediye çekinizi kullanabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz!

Amazon Hediye Çeki Nasıl Kullanılır?​

Amazon Hediye Çeki nasıl kullanılır?
Adım 1: Amazon hesabınıza giriş yapın.
Adım 2: Sepetinize ürünleri ekleyin.
Adım 3: Ödeme sayfasına geçin.
Adım 4: Hediye çeki kodunu girin ve uygulayın.
Adım 5: Siparişi tamamlayın ve ödemeyi yapın.

Adım 6: Hediye çeki bakiyesi kullanımı sınırlı bir süreyle sınırlıdır.
Adım 7: Birden fazla hediye çeki kodunu aynı anda kullanamazsınız.
Adım 8: Hediye çeki bakiyesi iade edilmez veya nakde çevrilemez.
Adım 9: Hediye çeki, sadece Amazon.com.tr’de kullanılabilir.
Adım 10: Eğer hediye çeki bakiyesi yetersizse, kalan tutarı başka bir ödeme yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.

Geri