AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Alva Donna World Palace sahibi kimdir?

Editör

Yeni Üye

Alva Donna World Palace sahibi kimdir?​

Alva Donna Grup Şirketlerinin hisseleri Birleşik Arap Emirlikleri Merkezli Vertex Investments Limited yatırım fonu tarafından devir alınmıştır.

Egepenin sahibi kim?​

Belçika asıllı dev şirket, ilk olarak 2000 yılında Egepen firmasını satın alarak Türkiye pazarına başarılı bir giriş yapmıştır. Bu noktada Egepen Kimin veya Egepen Sahibi kimdir diye düşünecek olursanız, Egepen Belçika asıllı şirket olan Deceuninck firmasınındır.

Deceuninck hangi ülkenin markası?​

Deceuninck hangi ülkenin markası?
DECEUNINCK HAKKINDA Deceuninck, 1937 yılında Belçika’da kurulmuştur. Yapı endüstrisi için kompaund, tasarım, geliştirme, ekstrüzyon, finisaj ve geri dönüşüm konularında uzmanlaşmış olan Deceuninck, dünyanın en büyük ilk 3 PVC üreticisinden biridir.

Alva Donna Genel müdür?​

Alva Donna Genel müdür?
Alva Donna World Palace Oteli’n Genel Müdürlüğüne ise Turgay Turan getirildi. Uzun yıllar grup oteller de genel müdürlük yapan Turgay Turan, Kiriş’te bulunan Alva Donna World Palace’ın 816 odası ve 110.000 m² alandayerleşik olduğunu belirterek tüm pazarlara yönelik çalışacaklarını söyledi.

Adil Çiçek Kimdir?​

Asıl adı Adil Çiçek olan şair 1944’te Çorum’un Ahmetoğlan köyünde doğmuştur. Hayatı hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. İlkokuldan sonra geçim derdiyle gurbete çıkar. 1960 yılında evlenir.

Winsa hangi ülkenin malı?​

Winsa, Winsa Pvc Pencere Sistemleri adıyla pvc pencere profili üretimi ve satışı gerçekleştiren Türk markası. 1998 yılında kurulan Winsa, kurulduğu günden günümüze yerel ve global anlamda başarılı bir marka profili oluşturmuş, bu açıdan Winsa markası sektördeki Türk markaları ısından ilklerin öncüsü olmuştur.

Ergün Çiçekçi kimdir?​

Ergün Çiçekçi kimdir?
1954 Ödemiş doğumluyum. 1975 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldum. 1979 yılında Birmingham’da bulunan Aston Üniversitesi’nde yüksek lisansımı tamamladım. Askerlikten sonra 1981 yılında plastik sektöründe çalışmaya başladım.

Deceuninck sahibi kim?​

Deceuninck sahibi kim?
2000 yılında Ege Profil hisselerinin yüzde 47 si Mazhar Zorlu Grubu tarafından Dünya nın en büyük PVC Profil üreticilerinden olan Belçikalı Deceuninck Grubuna satılmıştır. 2001 yılında Mazhar Zorlu Grubu şirketin ilave yüzde 30 luk hisselerini Deceuninck Grup a satmış ve Deceuninck Grup da yüzde 21 lik kısmını BİAŞ tan …
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa kimin?​
Sevket Bilen – CEO – Alva Donna Hotels | LinkedIn.
Batuhan Harputlu Kimdir?​
Antalya’nın Belek bölgesinde yer alan Alva Donna Exclusive Hotel & SPA’nın Genel Müdürü Batuhan Harputlu, 2020 turizm sezonunu değerlendirerek 2021 beklentilerini Tourism Today’e açıkladı. Harputlu, Alva Donna Exclusive Hotel & SPA’nın 2021 hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini de söyledi.

Winsa pvc nerede üretiliyor?​

Winsa pvc nerede üretiliyor?
İzmir’in Lider Pvc Doğrama Markası Winsa Yüksek yalıtım değerleri uluslararası belgeler ile tescillenmiş ve ülkemizin iklim koşullarına uyumlu kapı pencereler Winsa’da…

Egepen Genel Müdürü Kimdir?​

Egepen Genel Müdürü Kimdir?
Yönetim Kurulu
BRUNO HUMBLET, | Yönetim Kurulu Başkanı
Ergün Çiçekçi | Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Ann Bataillie | Yönetim Kurulu Üyesi
Pınar Balcı Güventürk | Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız Üye)
Ayşe Yenel | Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız Üye)

Ege Profil sahibi kimdir?​

Ege Profil in ana faaliyet konusu, her nevi plastik boru ve yedek parçaları ile her türlü profiller ve plastik eşya imal ve satımıdır. Ege Profil 1981 yılında Namık Mazhar Zorlu ve Oğulları Plastik Profil Sanayii Kollektif Şirketi unvanıyla kurulmuştur. 1982 yılında unvan değişikliği ile bugünkü halini almıştır.

Alva Donna World Palace otelinin sahibi Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Vertex Investments Limited yatırım fonudur. Otelin genel müdürlüğünü ise Turgay Turan yapmaktadır.

Egepen'in sahibi Belçika merkezli Deceuninck firmasıdır; 2000 yılında Egepen'i Satın alarak Türkiye pazarına giriş yapmışlardır.

Winsa, Türk malı bir markadır ve pvc pencere profilleri üretip satmaktadır. Üretimleri İzmir'de yapılmaktadır.

Ergün Çiçekçi, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu ve plastik sektöründe çalışmaya 1981 yılında başlamıştır.

Ege Profil'in sahibi Namık Mazhar Zorlu ve Oğulları Plastik Profil Sanayii Kollektif Şirketi'dir.

Alva Donna Exclusive Hotel & SPA'nın CEO'su Sevket Bilen'dir, Alva Donna Exclusive Hotel & SPA'nın Genel Müdürü ise Batuhan Harputlu'dur.

Bu bilgiler ışığında, Alva Donna World Palace ve diğer firma sahiplikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Herhangi başka bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin!

Geri