Altunkaya Ailesi Kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Altunkaya Ailesi Kimdir?​

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, aile fertleri, Hacı Abdülkerim Altunkaya, Hacı Mahmut Altunkaya, Hacı Ahmet Altunkaya ve Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz ile birlikte ”Midyat Kaymakamlığı Altunkaya Halk Kütüphanesi” isminin verildiği binada inceleme yaptı.
Altunkaya kaç şirketi var?
Mahsum Altunkaya, Altunkaya Şirketler Grubu’nun sahip olduğu ve faaliyet gösterilen pazarlarda yüksek pazar paylarına ve bilinirliğe kavuşmuş olan 10’dan fazla markanın evrensel markalaşma stratejileriyle yönetilmesine gayret etmektedir.

Mardinli Altunkaya kimdir?​

1971 yılında Mardin’in Midyat ilçesinde dünyaya gelen Mahsum Altunkaya, büyük ve köklü bir ailede yetişti. İlk, orta ve lise eğitimini Midyat’ta tamamladıktan sonra, 9 yaşından beri içinde olduğu ticaret hayatına atılarak kardeşleriyle birlikte çalışmaya başladı.
Mahmood çayın sahibi kimdir?
Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Mahsum Altunkaya, Türkiye’deki küresel markalarla rekabet etmek ve “Sektörde biz de vanz” demek için ürettikleri Mahmood Coffee’nin Ortadoğu’da pazar lideri olduğunu, dünya markası olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.
Mahmood Tea, Altunkaya Şirketler Grubu’nun sıcak içecek sektöründeki ilk markasıdır. Sri Lanka, ve Irak”daki dev üretim tesislerinde üretilen Mahmood Tea Ortadoğu’nun pazar lideri olmakla birlikte dünyanın birçok ülkesinde çay severleri eşsiz lezzetiyle buluşturmaktadır.
Ahmad Tea nere malı?
Çay tutkunlarını sevindirecek haber: Ünlü İngiliz çay markası Ahmad Tea artık Türkiye’de! Lezzeti ve ünü çay kültürünün uzmanı İngiltere’den tüm dünyaya yayılan lüks çay markası Ahmad Tea ile artık siz de kendinizi ayrıcalıklı hissedin!

Mahmood hangi ülkenin malı?​

Mahmood Türk mü?
Yüzde yüz yerli bir marka olan Mahmood Coffee bugüne kadar özellikle Ortadoğu pazarında büyüyerek bir dünya markası haline geldi.

Mahmood Coffee hangi ülkenin?​

Mahmood nerenin markasi?

Geri