AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Altin kitaplar yasakli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Altın kitaplar yasaklı mı?​

Kapatılan yayınevleri şöyle: Altınburç Yayınları, Burak Basım Yayın Dağıtım, Define Yayınları, Dolunay Eğitim Yayın Dağıtım, Giresun Basım Yayın Dağıtım, Gonca Yayınları, Gülyurdu Yayınları, GYV Yayınları, Işık Akademi, Işık Özel Eğitim Yayınları, Işık Yayınları, İklim Basın Yayın Pazarlama, Kaydırak Yayınları, Kaynak …
Altın kitap kimin?
Altın Kitaplar, 1959 yılında Aziz Bozkurt ve Fethi Ul tarafından kuruldu, kısa bir süre sonra Dr. Turhan Bozkurt da yönetime katıldı. İlk olarak Cronin’in Mağlup Olmayacaksın romanı yayımlandı. Bugüne kadar yayımlanan kitap sayısı 5.000’e ulaştı.

Altın kitap Nedir?​

çocuklukta okunan hemen hemen bütün kitapları çıkaran yayınevi.
Artemis Yayınları kimin?
Artemis Yayınları 2003 yılında Alfa Yayın Grubu bünyesinde kuruldu.

Yasaklı yayınlar nelerdir?​

YASAKLANAN YAYINEVLERİ VE DAĞITIM KANALLARI
Timaş Yayınları kime ait?
Timaş Yayınları, 1982 yılında İstanbul’da Hekimoğlu İsmail ve Ahmed Günbay Yıldız tarafından kurulmuştur. Şimdiye kadar 4000’den fazla kitap yayını yapan Timaş’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını Osman Okçu yürütmektedir.

Hayy kitap kime ait?​

Hayy Kitap’ın sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Rauf Baysal, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 53 yaşında hayatını kaybetti.
Genç Timaş Fetö cü mü?
Timaş Yayınları çocuklar için hazırladığı ‘Timaş Çocuk’ kitaplarında FETÖ’nün propagandası yapıldığı iddialarına yönelik açıklama yaptı. Açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Timas Yayinlari dinci mi?​

dinci yayınevi. dünya klasiklerini kafalarına göre çevirmeleriyle meşhurdurlar.
Hatice Kübra Tongar ile nasıl iletişime geçebilirim?
Hatice Kübra Tongar Hatice Kübra Tongar İletişim > 0535 305 78 35.

Geri