- Konu Yazar
Alternatif dağıtım kanalları ne demek?
Mal ve hizmet satın almak amacıyla kullanılan, bir banka veya başka kuruluş tarafından kişilere dağıtılan bu kartlar da alternatif dağıtım kanalı ürünü olarak isimlendirilmekte ve dağıtan kuruluşa yönelik özel hizmetlerde kullanılmaktadır.ADK alternatif Dağıtım Kanalları nedir?
ADK alternatif Dağıtım Kanalları nedir?ADK Alternatif Dağıtım Kanalları’nın kısa adıdır. Bankacılık işlemleri için şubeler dışında kullanılan, ATM ve internet gibi alternatif kanalları ifade etmektedir. Bankaların müşterilerine sağladıkları hizmetler banka stratejilerine, zamana, müşteri ihtiyaçlarına ve teknolojik imkanlara göre farklılık gösterebiliyor.
Banka ADK ne demek?
Banka ADK ne demek?ADK, Alternatif Dağıtım Kanalları olarak bilinmektedir. Bankacılık işlemleri için kullanılmakta olan ADK, kullanılan alternatif banka kanallarını ifade etmek için kullanılmaktadır.
Bankacılık hizmetlerinde yer alan dağıtım kanalları nelerdir?
müşterilere tüm temas noktalarından geniş yelpazede hizmet verilebilmesi….İş Bankası, alternatif dağıtım kanallarının (ADK) ülkemizdeki en başarılı uygulayıcılarındandır.- İnternet Şubesi.
- Bankamatik.
- Telefon Şubesi / Görüntülü Telefon Şubesi.
- Çağrı Merkezi / Görüntülü Çağrı Merkezi.
- İşCep.
- İşWap ve.
- Netmatik.
Alternatif kanallar uzmanı ne iş yapar?
Alternatif kanallar uzmanı ne iş yapar?Alternatif kanal geliştirme uzmanı; müşteriye verilen tüm hizmetlerde alternatif dağıtım kanalları ile ilgili strateji oluşturan ve mevcut kanallara yönelik iletişim ve pazarlama stratejisi geliştiren kişidir. Genel olarak bankacılık sektöründe görev yapar.
ÇM kanalı ne demek?
ÇM kanalı ne demek?Çağrı Merkezi : kullanılan ilk kanallardan biri budur kesinlikle. İstenen tek şey birkaç rakam tuşlamak — yani Sesli Yanıt Sistemi içinde dolaşmak (bu biraz gerginliğe de neden olabilir tabi ki) — ve sonuçta işleminizi Sesli Yanıt Sistemi (IVR) veya bir Müşteri Temsilcisi yardımıyla tamamlamak.
İş açıklaması Müşterilerimize yeni kampanyalar ile ilgili bilgi verilmesi ve satışın gerçekleştirilmesi, Belirlenen satış hedeflerine ulaşılarak yeni müşteri ve satış kanallarının oluşturulması, Müşteri sunumları ve teklifleri ile Graphisoft SE ürün ve hizmetlerinden oluşan çözüm ve satışları gerçekleştirmek.