Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Alternatif dagitim kanallari ne demek?

Editör

Yeni Üye

Alternatif dağıtım kanalları ne demek?​

Mal ve hizmet satın almak amacıyla kullanılan, bir banka veya başka kuruluş tarafından kişilere dağıtılan bu kartlar da alternatif dağıtım kanalı ürünü olarak isimlendirilmekte ve dağıtan kuruluşa yönelik özel hizmetlerde kullanılmaktadır.

ADK alternatif Dağıtım Kanalları nedir?​

ADK alternatif Dağıtım Kanalları nedir?
ADK Alternatif Dağıtım Kanalları’nın kısa adıdır. Bankacılık işlemleri için şubeler dışında kullanılan, ATM ve internet gibi alternatif kanalları ifade etmektedir. Bankaların müşterilerine sağladıkları hizmetler banka stratejilerine, zamana, müşteri ihtiyaçlarına ve teknolojik imkanlara göre farklılık gösterebiliyor.

Banka ADK ne demek?​

Banka ADK ne demek?
ADK, Alternatif Dağıtım Kanalları olarak bilinmektedir. Bankacılık işlemleri için kullanılmakta olan ADK, kullanılan alternatif banka kanallarını ifade etmek için kullanılmaktadır.

Bankacılık hizmetlerinde yer alan dağıtım kanalları nelerdir?​

müşterilere tüm temas noktalarından geniş yelpazede hizmet verilebilmesi….İş Bankası, alternatif dağıtım kanallarının (ADK) ülkemizdeki en başarılı uygulayıcılarındandır.
- İnternet Şubesi.
- Bankamatik.
- Telefon Şubesi / Görüntülü Telefon Şubesi.
- Çağrı Merkezi / Görüntülü Çağrı Merkezi.
- İşCep.
- İşWap ve.
- Netmatik.

Alternatif kanallar uzmanı ne iş yapar?​

Alternatif kanallar uzmanı ne iş yapar?
Alternatif kanal geliştirme uzmanı; müşteriye verilen tüm hizmetlerde alternatif dağıtım kanalları ile ilgili strateji oluşturan ve mevcut kanallara yönelik iletişim ve pazarlama stratejisi geliştiren kişidir. Genel olarak bankacılık sektöründe görev yapar.

ÇM kanalı ne demek?​

ÇM kanalı ne demek?
Çağrı Merkezi : kullanılan ilk kanallardan biri budur kesinlikle. İstenen tek şey birkaç rakam tuşlamak — yani Sesli Yanıt Sistemi içinde dolaşmak (bu biraz gerginliğe de neden olabilir tabi ki) — ve sonuçta işleminizi Sesli Yanıt Sistemi (IVR) veya bir Müşteri Temsilcisi yardımıyla tamamlamak.
Kanal Satış Uzmanı nedir?​
İş açıklaması Müşterilerimize yeni kampanyalar ile ilgili bilgi verilmesi ve satışın gerçekleştirilmesi, Belirlenen satış hedeflerine ulaşılarak yeni müşteri ve satış kanallarının oluşturulması, Müşteri sunumları ve teklifleri ile Graphisoft SE ürün ve hizmetlerinden oluşan çözüm ve satışları gerçekleştirmek.

Alternatif dağıtım kanalları, mal ve hizmet satın almak için kullanılan farklı yöntemler veya araçlar olarak tanımlanabilir. Bu kanallar, genellikle bankalar veya diğer kuruluşlar tarafından müşterilere sunulan hizmetler arasında yer alır. Örneğin, ATM'ler, internet bankacılığı, telefon bankacılığı gibi alternatif kanallar, kişilere bankacılık işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirme imkanı sunar.

ADK (Alternatif Dağıtım Kanalları), bankacılık sektöründe kullanılan şubeler dışındaki kanalları ifade eder. Bu kanallar bankaların müşterilerine sunduğu hizmetlerde önemli bir rol oynar ve banka stratejilerine, müşteri ihtiyaçlarına ve teknolojik imkanlara göre çeşitlilik gösterebilir.

Banka ADK terimi de yine Alternatif Dağıtım Kanalları'nı ifade eder. Bankacılık işlemlerinde kullanılan farklı kanalları kapsayan bu terim, müşterilere kolaylık ve çeşitlilik sağlar.

Bankacılık hizmetlerinde yer alan dağıtım kanalları arasında İnternet Şubesi, Bankamatik, Telefon Şubesi, Çağrı Merkezi, İşCep, İşWap ve Netmatik gibi seçenekler bulunabilir. Bu kanallar müşterilere geniş yelpazede hizmet sunmaya yardımcı olur ve bankaların başarılı uygulamaları arasında yer alır.

Alternatif kanallar uzmanı, bankacılık sektöründe çalışan ve alternatif dağıtım kanallarıyla ilgili stratejiler geliştiren kişidir. Müşterilere sunulan hizmetlerde alternatif kanalların kullanımını artırmak ve pazarlama stratejileri oluşturmak gibi görevler üstlenir.

ÇM kanalı terimi ise "Çağrı Merkezi"ni ifade eder. Bu kanal, müşterilerin telefon aracılığıyla iletişime geçerek hizmet alabileceği önemli bir alternatif dağıtım kanalıdır.

Son olarak, Kanal Satış Uzmanı, müşterilere yeni kampanyalar hakkında bilgi vermek, satışları gerçekleştirmek, hedeflere ulaşmak ve yeni müşteri ve satış kanalları oluşturmak gibi görevleri üstlenen bir pozisyondur. Özellikle satış odaklı çalışan bu uzmanlar, müşteri sunumları yaparak ürün ve hizmetleri başarılı bir şekilde anlatır ve satışlarını gerçekleştirirler.

Geri