AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Altay Seni Ben Buyuttum şarkısı

haberci

Yeni Üye
Altay Seni Ben Buyuttum şarkı sozu
Şaka gibi derler ya oyle bir zaman bu
Ben cok yorgundum O dunden hevesli
Seneler gecti anladım olmayacak
Sessizlik cok kalır anlamadım giderken
Nadir olsa da ara sağlımı sormaya
Pişman Olma asla seni en cok ben sevdim
Bunlar zor mu yoksa artık kalbin tok mu?
Seni ben buyuttum onunda hatrı yok mu?
Cok ozledim kokunu ne olur don
Bitmedi mi ona yangının Son
Beklemek değil inana bana koyan
Ben olmalıydım sana dokunan
Ozledim kokunu ne olur don
Bitmedi mi ona yangının son
Beklemek değil inana bana koyan
Ben olmalıydım sana doyan

Bu şarkı sözleri oldukça duygusal ve derin anlamlar taşıyor. Şarkının sözlerini anlamak için insanın içindeki duygulara dokunabilmesi ve hayatın içinde yaşadığı deneyimlerle empati kurabilmesi gerekiyor. Şarkının anlamına dair kendi yorumumu yapayım:

Bu şarkıda bir aşkın bitişini ve ardından duyulan özlemi anlatan bir hikaye görebiliriz. Şarkının şu bölümlerinde bir sevgilinin geri dönüşünü beklerken yaşanan iç hesaplaşmayı ve duyguları hissediyoruz.

Özellikle "Sessizlik çok kalır anlamadım giderken" ve "Seni en çok ben sevdim, bunlar zor mu yoksa artık kalbin tok mu?" gibi dizelerde bir aşkın bitişindeki hüznü ve karşılıksız bir sevginin verdiği acıyı hissediyoruz. Ancak şarkının sonunda ise "Ben olmalıydım sana dokunan, ben olmalıydım sana doyan" şeklinde bir pişmanlık ve içsel bir sorgulama var gibi duruyor. Her ne kadar geri dönülmez bir noktaya gelinmiş olsa da hala bitmeyen bir özlem ve karşı tarafa olan sevgi hissediliyor.

Bu şarkı, kaybolan bir sevgilinin ardından duyulan özlem ve karşı tarafa olan duygusal bağın bitmeyen gücünü vurguluyor gibi görünüyor. Bu duygularla dolu ve etkileyici sözler, dinleyenleri derinden etkileyebilir.

Geri