AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Altay Bayindir kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Altay Bayındır kaç yaşında?​

24 yaşında (14 Nisan 1998)Altay Bayındır / Yaş

Altay Bayındır hangi liseden mezun?​

Altay Bayındır hangi liseden mezun?
Beş sene Osmangazi İlköğretim Okulu’nda okudum. Sonra yine futbol için Bursa’nın Setbaşı İlköğretim Okulu’na gittim. Ortaokulu orada okudum. Sonra Osmangazi Lisesi’ne başladım.

Fatih Terim Messi mi Ronaldo mu?​

Fatih Terim Messi mi Ronaldo mu?
Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nde Lazio’yla karşılaşacağı maç öncesinde teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca, basın toplantısında Messi hayranı olduğunu belirtirken, “Yıllardır bana sorarlar. 1 Messi, 2 Messi, 3 Messi. Saha içinde yapamayacağı iş yok” dedi.

Altay Bayındır kaç kilo?​

88 kgAltay Bayındır / Kilo

Altay Bayındır ne kadar maaş alıyor?​

Altay Bayındır ne kadar maaş alıyor?
Yıllık 1.2 milyon euro kazanan Altay Bayındır, yeni sözleşmesiyle yıllık 2 milyon euro garanti ücret alacak. Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz. Fenerbahçe, Avrupa’nın birçok kulübünün takibinde olan Altay Bayındır ile 5 yıllık ön protokol imzaladı.

Altay Bayındır kaç yaşında ve nereli?​

Altay Bayındır kaç yaşında ve nereli?
ALTAY BAYINDIR KİMDİR? Altay Bayındır 14 Nisan 1998 tarihinde Osmangazi, Bursa’da dünyaya geldi. 22 yaşında Türk kaleci Altay Bayındır, Süper Lig kulüplerinden Fenerbahçe’de oynamaya devam ediyor.
Altay Bayındır Fenerli mi?​
Fenerbahçe’nin milli kalecisi Altay Bayındır, dünyaca ünlü kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Ozan Tufan kaç kilo?​

Ozan Tufan kaç kilo?
80 kgOzan Tufan / Kilo

Altay Bayındır ne kadar kazanıyor 2021?​

Altay Bayındır ne kadar kazanıyor 2021?
Yıllık 1.2 milyon euro kazanan Altay Bayındır, yeni sözleşmesiyle yıllık 2 milyon euro garanti ücret alacak.

Ersin Destanoğlu ne kadar maaş alıyor?​

Conversation. Beşiktaş yönetimi aylık 15 Bin TL kazanan Ersin Destanoğlu’nun maaşında iyileştirme kararı aldı. •Ersin mevcut devam eden sözleşmesine göre 15 Bin TL maaş 10 Bin TL maç başı ücret kazanıyor.

Altay ne zaman sahalara dönecek?​

Altay ne zaman sahalara dönecek?
Altay’ın saha idmanlarına start vermesinin ardından 2-3 hafta içerisinde kaleyi Berke’den alabileceği gelen bilgiler arasında. Böylelikle mart ayına kadar dönmeyeceği hesap edilen Altay, yaklaşık 1 ay önce sahalara dönmüş olacak.

Fenerbahçe kalecisine ne oldu?​

Fenerbahçe kalecisine ne oldu?
Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, Konyaspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. 70. dakikada Serdar Gürler ile çarpışan 23 yaşındaki kaleci, gözyaşlarını tutamazken yerini Berke Özer’e bıraktı.

Ozan Tufan kaç kilo verdi?​

9 KİLO VERMİŞ ŞEKİLDE DÖNDÜ Fenerbahçe’ye dönüşü sonrası antrenmanlara katılan Ozan Tufan’ın verdiği kilolar dikkat çekti.

Ozan Tufan kaç kilo 2021?​

Ozan Tufan kaç kilo 2021?
İNGİLTERE’DE 9 KİLO VERDİ Ağustos 2021’de Watford’a kiralanan Ozan Tufan, 6 ay sonra sarı-lacivertlilerle ilk antrenmanına çıktı. Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgiye göre, oldukça kilo verdiği dikkatler kaçmayan milli futbolcunun, 93 kilo gittiği İngiltere’de 9 kilo verdiği ve 84 kiloya kadar düştüğü öğrenildi.

Altay Bayındır yıllık ne kadar kazanıyor?​

Altay Bayındır yıllık ne kadar kazanıyor?

Altay Bayındır 2021 yılında yıllık 1.2 milyon euro kazanıyordu. Ancak yeni sözleşmesiyle bu rakam yıllık 2 milyon euro garanti ücrete yükseldi. Fenerbahçe'nin genç yetenekli kalecisi için oldukça önemli bir gelişme. Yüksek performansıyla dikkat çeken Altay Bayındır, kulübü tarafından değerinin karşılığını almaya devam ediyor.

Geri