AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Alt yazi dosyasi nasil indirilir?

Editör

Yeni Üye

Alt yazı dosyası nasıl indirilir?​

VLC Media Player’ı indirin. Medya oynatıcısını yükledikten sonra açın. “Altyazı > Altyazı Dosyasını Ekle” yolunu takip ederek indirdiğiniz alt yazıyı yükleyin. Pratik yöntem isterseniz alt yazı dosyasını doğrudan medya oynatıcısına sürükleyip bırakabilirsiniz.

Filmlere Türkçe altyazı nasıl eklenir?​

Filmlere Türkçe altyazı nasıl eklenir?
Videonuzu yükledikten sonra ona altyazı ekleyebilirsiniz.
- Bilgisayarınızda drive.google.com adresinde oturum açın.
- Altyazı eklemek istediğiniz videoyu tıklayın.
- Diğer simgesi.
- Yeni altyazı parçaları ekle’yi tıklayın.
- Dosya seç’i tıklayın ve bir altyazı veya döküm dosyası seçin.

YouTube altyazı indirme nasıl yapılır?​

KeepSubs web servisini kullanmak için ilk olarak uygulamaya giriş yapmanız gerekiyor.
- Servise giriş yaptıktan sonra altyazısını indirmek istediğiniz YouTube videosunun adresini girmeli ve ardından yanında yer alan ‘Download’ butonuna basmalısınız.
- Butona tıkladıktan sonra karşınıza altyazı seçenekleri çıkacaktır.

Altyazı dosyası nasıl oluşturulur?​

Altyazı dosyası nasıl oluşturulur?
Altyazı oluşturma
- YouTube Studio’da oturum açın.
- Sol taraftaki menüden Altyazılar’ı seçin.
- Düzenlemek istediğiniz videoyu tıklayın.
- DİL EKLE’yi tıklayıp istediğiniz dili seçin.
- Altyazıların altından EKLE’yi tıklayın.

Altyazı dosyası nasıl açılır?​

Yöntem #2: VLC Media Player’da SRT dosyası açma: Adım #2: SRT dosyasındaki altyazının uyumlu olduğu videoyu VLC üzerinden açın. Adım #3: Alt Yazı menüsünü açın. Adım #4: Alt Yazı Dosyası Ekle seçeneğine tıklayın. Adım #5: Açmak istediğiniz SRT dosyasını seçin.

Türkçe altyazı nasıl yapılır?​

Türkçe altyazı nasıl yapılır?

YouTube Türkçe altyazı nasıl yapılır?​

Altyazıyı açmak için hangi program?​

Altyazıyı açmak için hangi program?
Bu programlar; Omron CX-Supervisor, Skymap Data File, BSPlayer Subtitle, STR dosyalarını açmak için en popüler programlardır.

Alt yazı dosyası indirme ve kullanma konusunda detaylı bilgiler verilmiş. VLC Media Player ile indirilen alt yazı dosyasını kullanma işleminden, Google Drive üzerinden filmde Türkçe altyazı eklemeye kadar birçok yöntem açıklanmış. Ayrıca YouTube üzerinden altyazı indirme ve oluşturma adımları da paylaşılmış. Alt yazı dosyasının nasıl oluşturulacağına dair bilgi verilirken, altyazı dosyasını açma yöntemleri de anlatılmış.

Son olarak, Türkçe altyazı oluşturma ve YouTube'da Türkçe altyazı ekleme konularına da değinilmiş. Altyazı dosyalarını açmak için tavsiye edilen programlar arasında Omron CX-Supervisor, Skymap Data File, BSPlayer Subtitle gibi popüler programlar bulunuyor. Bu programlar, SRT dosyalarını açmak için kullanılabiliyor.

Geri