AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Alphan Yuvalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Alphan Yuvalı Biyografisi
28 Kasım 2015 tarihinde StarTv’de başlayan Big Brother yarışmasına katıldı.
Alphan Yuvalı, 15 Eylül 1994 tarihinde istanbul’da doğmuştur. İkiz kardeşi vardır. Eyüboğlu Ataşehir İlköğretim Okulu, Marmara Koleji ve Doğa Koleji’nde okudu. Yeditepe Üniversitesi İngilizce Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazandı ve burada eğitimini sürdürmektedir.
Dans, kayak, basketbol, yüzme, masa tenisi . Oyunculuk hayatına 2013 yılında adım attı. Salsa ve bachata dansı yapmayı biliyor. Birçok reklam filminde oynadı.
Fanatik Fenerbahçeli olan Alphan Yuvalı, düzenli yaşamayı seviyor, odasındaki eşyaların düzeninin bozulması onu rahatsız ediyor.
Alphan Yuvalı, 28 Kasım 2015 tarihinde StarTv’de başlayan Big Brother yarışmasına katıldı.
100 gün devam edecek olan Big Brother 8 kadın ve 8 erkek yarışmacının katılımı ile 28 Kasım 2015 tarihinde StarTv’de başladı. Asuman Krause‘nin sunuculuğunu yaptığı yarışmada, Alphan Yuvalı, Arsel Şentürk, Çağla Çoban, Demir Kırılmaz, Funda Güven, Gökçen Yurt, Gülşen Dinçer, Hüseyin Kantarcı, İdil Naz Kaluç, Oktay Yavuzarslan, Onur Aydemir, Rezan Denizmen, Seda Gümüşçü, Sinan Aydemir, Tuğra Özer, Yasin Özegemen yarışacaktır.
Rol Aldığı Reklamlar: 2015 – Luppo 2014 – Domino’s Pizza 2014 – Krispi 2014 – Hepsiburada 2014 – Vodafone 2014 – Hobby Jöle 2014 – Migros 2014 – Algida 2014 – Eti Crax 2013 – Eti Popkek

Alphan Yuvalı, 15 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da doğmuş olup bir ikiz kardeşi bulunmaktadır. İlköğretim eğitimini Eyüboğlu Ataşehir İlköğretim Okulu'nda tamamlamış, ardından Marmara Koleji ve Doğa Koleji'nde eğitimine devam etmiştir. Yeditepe Üniversitesi İngilizce Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanmış ve halen bu alanda eğitim hayatına devam etmektedir.

2013 yılında oyunculuk kariyerine adım atan Alphan Yuvalı, birçok reklam filminde rol almıştır. Aynı zamanda dans konusunda da yetenekli olan Alphan Yuvalı, salsa ve bachata danslarını da yapabilmektedir. Sporla da ilgilenen Yuvalı'nın dans, kayak, basketbol, yüzme ve masa tenisi gibi aktivitelerle ilgilendiği bilinmektedir.

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Alphan Yuvalı, düzenli bir yaşam tarzını benimseyerek odasındaki düzensizliğin rahatsız edici olduğunu belirtmektedir.

2015 yılında Star TV'de başlayan Big Brother yarışmasına katılan Alphan Yuvalı, diğer 15 yarışmacı ile birlikte 100 gün boyunca yarışmıştır. Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı bu sezonda yarışan diğer isimler ise Arsel Şentürk, Çağla Çoban, Demir Kırılmaz, Funda Güven, Gökçen Yurt, Gülşen Dinçer, Hüseyin Kantarcı, İdil Naz Kaluç, Oktay Yavuzarslan, Onur Aydemir, Rezan Denizmen, Seda Gümüşçü, Sinan Aydemir, Tuğra Özer ve Yasin Özegemen'dir.

Alphan Yuvalı'nın rol aldığı bazı reklamlar ise şunlardır:
- 2013 – Eti Popkek
- 2014 – Domino’s Pizza
- 2014 – Krispi
- 2014 – Hepsiburada
- 2014 – Vodafone
- 2014 – Hobby Jöle
- 2014 – Migros
- 2014 – Algida
- 2014 – Eti Crax
- 2015 – Luppo

Alphan Yuvalı'nın kariyeri ve hayatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için bu detaylı bilgiler faydalı olabilir.

Geri