- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Alper Toker hangi hastanede çalışıyor?
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Toker tarafından geliştirilen “Sol torakotomi ile paratrakeal lenf nodu diseksiyonu / Left sided paratracheal lymph node dissection” adlı yöntem, Göğüs Cerrahisi alanında büyük yankı uyandırdı.Nurlan Kalaycı kimdir?
Dr. Michael De Bakey’in yanında ihtisas yaptı. 1998 – 2000 yılları arasında Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığı yaptı. Türkiye’de ilk akciğer nakli ameliyatını gerçekleştiren Prof. Kalaycı, 2001’da kurulan Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı’nın başkanı oldu.
Doç Dr Erkan kaba kimdir?
Dr. Erkan Kaba 1980 yılında Adapazarı’nda doğmuştur. Lise öğrenimini Sakarya Işık Lisesinde tamamladıktan sonra 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başlamış ve 2005 yılında Tıp Doktoru ünvanını kazanmıştır.
Göksel Kalaycı hoca kimdir?
prof.dr. istanbul üniversitesi (çapa) tıp fakültesi öğretim üyesi. 11.11.2005 tarihinde silahlı saldırı sonucu öldürülmüştür. istanbul tıp fakültesi göğüs cerrahisi ana bilim dalı başkanı. göğüs cerrahisi, periferik damar cerrahisi, genel cerrahi üstadı (idi).Göksel Kalaycı nereli?
Necip Göksel Kalaycı, (d. 15 Mayıs 1939, İstanbul – ö. 11 Kasım 2005), Türk hekim.
Dr Erkan kaba nereli?
Hakkında. Dr. Erkan Kaba 1980 yılında Adapazarı’nda doğmuştur. Lise öğrenimini Sakarya Işık Lisesinde tamamladıktan sonra 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başlamış ve 2005 yılında Tıp Doktoru ünvanını kazanmıştır.
Kalaycı, 2001’da kurulan Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı’nın başkanı oldu. 11 Kasım 2005 günü Çapa Hastanesi otoparkında kimliği bilinmeyen bir saldırganın saldırısına uğrayarak 10 kurşunla can verdi.
Prof Dr M Şükrü Dilege kimdir?
2005 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olarak atandı. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kuruluşundan itibaren öğretim üyeliği yapan Dr. Dilege, Eylül 2018 tarihinden bu yana Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı olarak görev yapmaktadır.
Prof Dr Göksel Kalaycıoğlu kimdir?