Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Alper Rende

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Unvan
Oyuncu, Youtuber

Doğum Tarihi
16 Ekim 1995

Burç
Terazi

16 Ekim 1995 doğumlu Alper Rende İzmitlidir. Sunucu, youtuber ve oyuncu olan Rende, yazılım bölümünden mezun oldu. Sosyal medyada çektiği videolarla büyük ilgi gördü ve 2017 yılında Oha Diyorum ve Çılgın Kolej filmlerinde rol aldı. 2019’da ise Enes Batur Gerçek Kahraman ve Sar Başa filmlerinde rol aldı. Rende, Survivor 2023 kadrosuna Fenomenler takımından dahil oldu.
Sinema Filmleri 2016 Türk Lokumu 2017 Oha Diyorum 2019 Enes Batur Gerçek Kahraman 2019 Sar Başa
Reklam Filmleri Doritos Algida Nescafe Eti Wanted Vivo X50 Lite
Diskografi İzole (2020)
Yarışmalar 2023 Survivor 2023 (Yarışmacı)

Alper Rende'nin biyografisinin detaylı bilgilerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Alper Rende, 16 Ekim 1995 tarihinde Kocaeli, İzmit'te doğmuştur. Terazi burcudur. Rende, yazılım bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk, sunuculuk ve YouTuberlık gibi farklı alanlarda kendini göstermiştir. Sosyal medyada paylaştığı videolarla geniş kitlelere ulaşmıştır.

Oyunculuk kariyerine de adım atan Alper Rende, 2017 yılında "Oha Diyorum" ve "Çılgın Kolej" filmlerinde rol almıştır. Ardından 2019 yılında "Enes Batur Gerçek Kahraman" ve "Sar Başa" filmlerinde de rol almıştır. Aynı yılın içinde "Fenomenler" takımından Survivor 2023 yarışmasına katılarak yarışmacı olarak yer almıştır.

Alper Rende'nin sinema filmleri arasında "Türk Lokumu", "Oha Diyorum", "Enes Batur Gerçek Kahraman" ve "Sar Başa" gibi yapımlar bulunmaktadır. Ayrıca çeşitli reklam filmlerinde de yer almıştır. Doritos, Algida, Nescafe, Eti ve Wanted gibi markaların reklam filmlerinde rol almıştır.

Müzik kariyerine de adım atan Alper Rende, "İzole" isimli bir albüm çıkarmıştır. Ayrıca yarışma programları arasında Survivor 2023'te yer alarak izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Geri