Alo 153 kaca kadar acik?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Alo 153 kaça kadar açık?​

Yapılan başvurular, resmi çalışma gün ve saatlerinde işleme alınacaktır. Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktif olan ALO 153 Çağrı Merkezimizi aramanız rica olunur!

153 ne işe yarar?​

Telefon Belediyeciliği :Alo 153 ALO 153, Türkiye’de uygulamaya giren yerel idare hizmetlerine ulaşma telefon numarasıdır.Telefonla 153 aranıldığı zaman o il sınırları içinde sorumlu olan büyükşehir belediyesinin ilgili personeli tarafından, talep edilen ücretsiz kamu yerel hizmetler verilmektedir.
153 den yardım nasıl alınır?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım ve destek hattı numarası olan Alo 53 numarasının yanında dilerseniz 0212 444 00 93 numarasını aramanız mümkün. İBB sosyal yardım kartı başvurusu alo 153 aradığınızda yardım kartı yada diğer yardımlara başvuruda bulunmak istediğinizi söylemeniz yeterlidir.
153 yerinde çözüm nedir?
Ekipler, AlO 153, İletişim Noktaları, Sosyal Medya, Muhtar, STK birimleri ve tüm iletişim kanallarıyla vatandaş tarafından Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne ulaşan acil ve kronik sorunların çözümünde ilgili birimlerle irtibata geçerek yerinde çözüme hız katmaktadır.

153 ihbar hattı ne demek?​

153 numarası pek çok birey tarafından gün içerisinde aranabilir. 153, belediyelerce uygulanan bir çağrı merkezi hattıdır. Şikayet, öneri ve talepler için 153 numarası aranıyor.

Sosyal Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?​

İhtiyaç sahibi vatandaşlar, bağlı oldukları yani ikametgahlarının bulunduğu yerdeki ilçe belediyesine giderek, burada başvuru formu doldurmak suretiyle sosyal yardım kartı başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Ön başvurular ise e-devlet üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor.
IBB cozum nedir?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında kurduğu Yerinde Çözüm Modeli ile acil müdahale gerektiren şehir sorunlarını vatandaşlardan önce fark ederek hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Vatandaşların ilettiği kronik sorunları da çözen “Yerinde Çözüm Modeli” araç sayısını 20’ye çıkardı.

Geri