AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Alo 147 ne Hatti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Alo 147 ne Hattı?​

MEB İletişim Merkezi “MEBİM 147” eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla öğrenci, veli, öğretmen ve diğer bütün vatandaşlarımızdan gelen her türlü bilgi edinme, soru, talep, görüş, öneri, ihbar ve şikâyeti, etkin ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla 1 Mart 2012’de Van Erciş’te hizmet vermeye başlamıştı …

444 0 632 kaça kadar açık?​

Öğretmen, öğrenci, veli ve diğer vatandaşlarımızdan gelecek her türlü bilgi edinme, görüş/öneri, talep, uygulama desteği veya idarî konulardaki başvuruların hızlı, etkin ve verimli bir biçimde çözüme kavuşturulması amacıyla 2018/14 Sayılı Genelge ile “ALO 147” kapatılarak; yurt içinden 444 0 632 yurt dışında da +90 444 …
Milli Eğitime nasıl şikayet edilir?
Ancak Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi yani MEBİM, bir nevi MEB çağrı merkezi ya da MEB danışma hattı olarak hizmet veriyor. MEBİM’e ulaşmak için yapmanız gereken 444 0 632 (444 0 MEB) numaralı MEB numarasını aramaktır.
Milli Eğitim Bakanliği hangi ilçede?
Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı

4440632 nasıl ulaşılır?​

Türkiye, MEBİM’i sevdi. Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi 444 0 632 danışma hattı üzerinden ulaşılıyor.

Öğretmenler günü için hangi numarayı aramalıyız?​

Millî Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği bünyesinde faaliyet gösteren İletişim Merkezi “MEBİM 147″ye, Öğretmenler Günü dolayısıyla öğrencilerine gösterdikleri ilgi, sevgi ve sabır nedeniyle 25 binin üzerindeki öğretmen için teşekkür mesajı geldi.
Mebim nedir?
Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM), 31 Mart’ta e-Devlet’te de hizmete başlamıştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, MEBİM üzerinden 2 milyon 709 bin 251 kişinin bilgi edinme, istek, görüş, öneri, ihbar ve şikayet başvurusu yaptığını açıkladı.
Okul ile ilgili şikayetler nereye yapılır?
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla, “MEBİM 147” hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi “444 0 632” telefon hattı kuruldu.

Okul servisi ile ilgili şikayetler nereye yapılır?​

ŞİKAYETLER BAKANLIĞIN AÇTIĞI ALO 147 HATTINA BİLDİRİLEBİLECEK.

Geri