AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Almeda Abazi Kim Nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Almeda Abazi Kim Nereli? Sorusu son zamanlarda oldukça merak edilen bir konudur. Almeda Abazi, ünlü bir Türk model ve oyuncudur. Kendisi Arnavut kökenli olup, Türkiye’de doğmuş ve büyümüştür. Almeda Abazi’nin ailesi Kosova’dan Türkiye’ye göç etmiştir. Güzel ve başarılı model, kariyerine Türkiye’de başlamış ve birçok ünlü marka ile çalışmıştır. Ayrıca televizyon dizilerinde de rol almış ve başarılı performanslarıyla dikkat çekmiştir. Almeda Abazi’nin Türkçe’yi çok iyi konuştuğu ve Türk kültürüne de hakim olduğu bilinmektedir. Türk medyasında sık sık adı geçen Almeda Abazi, genç yaşına rağmen büyük bir hayran kitlesine sahiptir.
İçindekiler

Almeda Abazi Kimdir?

Almeda Abazi, Kosovalı bir model, oyuncu ve sosyal medya fenomenidir. 13 Şubat 1992 tarihinde Kosova’nın başkenti Priştine’de doğdu. Genç yaşlarda mankenlik kariyerine adım atan Abazi, birçok ünlü markanın ve tasarımcının defilelerinde yer aldı. Aynı zamanda çeşitli dergilerde ve reklamlarda boy gösterdi.

Almeda Abazi’nin Eğitimi

Almeda Abazi, eğitim hayatına Kosova’da başladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversiteye gitmeye karar verdi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitim aldı. Üniversite yıllarında modellik kariyerine ağırlık verdi ve bu alanda büyük başarılar elde etti.

Almeda Abazi’nin Kariyeri

Almeda Abazi, modellik kariyerine genç yaşlarda adım attı. Güzel fiziksel özellikleri ve etkileyici görünümü sayesinde birçok markanın tercih ettiği bir model haline geldi. Abazi, Türkiye’de ve yurtdışında düzenlenen birçok moda etkinliğinde podyumlarda boy gösterdi. Aynı zamanda birçok derginin kapağında yer aldı ve reklam kampanyalarında rol aldı.

Almeda Abazi’nin Oynadığı Diziler ve Filmler

Almeda Abazi, oyunculuk kariyerine de adım attı. İlk olarak 2011 yılında yayınlanan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde “Defne” karakterini canlandırdı. Ardından “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde “Cennet Hatun” rolünü üstlendi. Abazi, aynı zamanda “Güneşin Kızları” ve “İçerde” gibi popüler dizilerde de yer aldı. Sinema dünyasında ise “Deliha 2” ve “Bir Baba Hindu” gibi filmlerde rol aldı.

Almeda Abazi’nin Özel Hayatı

Almeda Abazi, 2016 yılında Türk oyuncu Tolgahan Sayışman ile evlendi. Çiftin 2017 yılında bir kız çocukları dünyaya geldi. Ancak çift, 2019 yılında boşanma kararı aldı. Abazi, sosyal medya hesaplarından hayranlarıyla sık sık paylaşımlar yapmaktadır ve takipçi kitlesi oldukça geniştir.

Almeda Abazi’nin Sosyal Medya Hesapları

Almeda Abazi, sosyal medya fenomeni olarak da tanınmaktadır. Instagram hesabında milyonlarca takipçisi bulunan Abazi, günlük hayatından paylaşımlar yapmakta ve takipçileriyle etkileşimde bulunmaktadır. Ayrıca Twitter ve YouTube gibi platformlarda da aktiftir.

Almeda Abazi Kim Nereli?

Almeda Abazi Kim Nereli? Almeda Abazi, Arnavut kökenli bir Türk oyuncu ve modeldir.
Almeda Abazi, 14 Şubat 1992 tarihinde Kosova’da doğmuştur.
Almeda Abazi’nin gerçek adı Almeda Abazi Çelik’tir.
Almeda Abazi, 2011 Miss Globe güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.
Almeda Abazi, 2012 yılında yayınlanan “Suskunlar” dizisinde başrol oynamıştır.

Almeda Abazi kimdir? Almeda Abazi, Türk oyuncu ve modeldir.
Almeda Abazi, Kosova doğumludur.
Almeda Abazi’nin gerçek adı Almeda Abazi Çelik’tir.
Almeda Abazi, Miss Globe güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.
Almeda Abazi, “Suskunlar” dizisinde başrol oynamıştır.

Geri