- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Almanca küfür etmek ne demek?
küfür etmek {fiil} fluchen {fi.}Aşro Almanca ne demek?
Arschloch {nötr} aşağılık herif {isim} [aşağ.]Şayze ne anlama gelir?
Şayze ne anlama gelir?Şayze kelimesi Türkçe’de “dışkı” anlamına gelir. Almanca scheisse “dışkı” sözcüğünden alıntıdır. Almanca sözcük Germence yazılı örneği bulunmayan *skeutan “atmak, fırlatmak, saçmak” fiilinden türetilmiştir.
Fikdiş Almanca ne demek?
Fikdiş Almanca ne demek?Adamların seni seviyorum deyişi bile (ihş liybe dihş) küfür gibi ama küfürleri çok hafif. Kavga esnasında sakat sakat “Fik diş” diyeni ciddiye alırlar mı evladım hiç… Almanca bi küfürdür kendileri. Fuck you ya benzer, iyidir, hoştur, kullanılmalıdır.
Sie küfür olarak ne demek?
almancada o * veya siz * demektir. almanca dişi ‘o’ ; sie geht ins kino; veya karşıdakine saygı ifadesi olarak ‘siz’ demek için kullanılır; sie können hier sitzen. okuldayken küfür için de kullanlır bu ‘sie können’ kalıbı; zikkönen şeklinde..Schatz Almanca ne demek?
takdir etmek {fi.} değer biçmek {fi.}Şayze nasıl?
Şayze nasıl?Almanca bir küfür olan Scheisse’nin okunuşudur. “B*k, B*ktan” gibi anlamlara gelmektedir ve sık kullanılan bir küfürdür.
Almanca küfürler nelerdir?
Almanca küfürler nelerdir?Das ist mir Scheiß egal: Hiç s*kimde değil. Verpiss dich: S*ktir git. Fick dich: S*ktir git. Verdammt: Lanet olsun, hay amk.
Schweinsteiger anlamı nedir?
“schwein” terimi domuz anlamına gelse de, peşi sıra gelen “steiger” kelimesinin almanca’da tam bir karşılığı yoktur. dolayısıyla schweinsteiger kelimesi tam olarak bir anlama sahip değildir. dolayısıyla “schweinsteiger demek” türkçede “domuzlolorurbolo” demek gibi birşeydir.Sie kime denir?
Geleneksel olarak, yasa ve geleneklere göre, Sir bir tarikata üye şövalyelere hitap için kullanılmış, daha sonra ise baronetler ve diğer yöneticiler için de kullanılır hale gelmiştir. Hitabın dişil versiyonu, eğer statü kadının kendisi tarafından edinilmiş ise Dame olmaktadır.Schatz hangi dil?
Schatz hangi dil?schatz teriminin Almanca Türkçe sözlükte anlamı
Liebling ne demek?
Liebling ne demek?almanca diye bildiğimiz gayet kaba dilde sevgili anlamına gelen, bu dilin güzel sözcüklerinden. her ne kadar ich liebe dich benim kulağıma “kes sesini” ya da benzer birşey gibi geliyorsa da liebling de bir o kadar hoşuma gidiyor. yani ben derim, biri de bana liebling dese kızmam.