AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Almanca kelimeler nasil okunur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Almanca kelimeler nasıl okunur?​

Almanca eu veya äu telaffuzu oy’dur. ig telaffuzu Yüksek Almanca’da ich ile aynıdır. Almanca sch telaffuzu ş olarak okunur….Almanca ie harfleri “ii” olarak okunur.

Beyonce nasıl telaffuz edilir?​

“beyonce nasıl okunur sorunsalı” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. beyonce nasıl okunur sorunsalıdır. biyonse diye telaffuz edilir.
Almanlar Bmw’yi nasıl okunur?
BMW NASIL OKUNUR?? ben bavyeralı diyorum. Markanın sahibi Almanlar biemvi diyor (em’in m’sine hafif vurgu yaparak). Siz bi em dabılyu demeyin de gerisi çok sorun değil.
Cara ismi nasıl okunur?
Cara adının doğru telaffuzu: ”Kera” Ancak dikkat etmeniz gereken bir nokta var. ”vin” bölümünde ”iiğ” gibi bir uzatma ve yumuşatma yapmalısınız.

Almanca A üzeri iki nokta nasıl okunur?​

Ä veya ä, çoğunlukla Kuzeybatı Avrupa dillerinde yaygınlık gösteren bir harftir. Almanca, Lüksemburgca, Fince, İsveççe, Slovakça, Türkmence, Gagavuzca, Aymaraca ve Estonca’da kullanılır ve bazılarında /æ/, bazılarında /ɛ/ sesini gösterir.

Almanca sayılar nasıl okunur?​

Almanca Sayılar 100’e Kadar
Eilish nasıl okunur?
Kendisi Billie Eilish’i “Ayliş” diye telafuz ederken ben “Eiyliş” diye okunduğunu savunuyorum. Hangisi doğru? Bu arada Billie Eilish de kendi ismini Ayliş diye telafuz ediyor.
BMW nasıl okunur Türkçe?
Alfa Romeo ve Ferrari gibi İtalyan markalar da melodik yapıları nedeniyle kafaları karıştırıyor. Videoda buna da cevap var. Bu arada ilginç bir bilgi daha var: Ülkemizde “Be-Me-Ve” olarak telaffuz edilen BMW’nun doğru okunuşu da açılımın ülkedeki dile göre çevirisi.

BMW modelleri nasıl okunur?​

Yabancılar nasıl okuyor acaba? Kesinlikle BMW “üçyüzonaltı i”, “beşyüzotuzbeş de” diye değil. orda yazan rakam 1e 2 şeklinde bölünür öyle okunur. ilk rakam seriyi sonraki iki rakam motor hacmini belirtir.

Lara nasıl telaffuz edilir?​

kısa ve kalın a’larla okunmaması gereken isim. ilk a’sı ince (şapkalı) ve hafif uzun okunur (kör anlamındaki ama’nın okunuşu gibi), lütfen dikkat…
Tabi nasıl okunur?
Tabii: Arapça “tı-be-ayn” kökünden geliyor ve yazıldığı gibi okunuyor.

Geri