AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Almanca cumle yapisi nasil olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Almanca cümle yapısı nasıl olur?​

Almancada temel cümle kuruluşunda öncelik sıralaması özne – yüklem – zaman kelimeleri – e-hali (dolaylı nesne) – i-hali (dolaysız nesne) şeklinde gitmektedir.
Almanca resmi mail nasıl bitirilir?
Resmi bir vedalaşmada kalıbı genel olarak “Mit freundlichen Grüßen” iken, resmi olmayan bir vedalaşma için “Viele Grüße” ya da “Liebe Grüße” kalıpları kullanılabilir.
Senin hobin ne Almanca?
Senin hobin nedir? Was ist dein Hobby? Senin hobin nedir? Was ist dein Hobby?

Keinen ne demek Almanca?​

kein {zamir} hiçbir {zam.}
Almanca kurallı cümle nasıl kurulur?
Almanca’da Hauptsatz denilen cümleler genelde Subjekt (özne), Verb (fiil), ve Objekt (nesne) oluşturur. Ich kaufe einen Hut. Ben şapkayı satın alıyorum.
Almanca mektup nasıl bitirilir?
Resmi vedalaşmada genelde “Mit freundlichen Grüßen” kalıbı kullanılır. Resmi olmayan vedalaşmada ise “Viele Grüße” ya da “Liebe Grüße” kalıplarını kullanabilirsiniz.

Hobiler ne olabilir?​

Boş Zamanlarınızda Kaliteli Vakit Geçirmenizi Sağlayacak 20 Düşük Bütçeli Hobi
Almanca müzik dinlemeyi seviyorum ne demek?
Müzik dinlemeyi severim. Ich höre gern Musik.
Almancada ein eine ne demek?
Bir de belirsiz artikeller bulunuyor. Bu artikeller “ein” ve “eine” kelimeleridir. Der ve das artikeli alan isimler için “ein”, die artikeli alan isimler için “eine” kullanılıyor. Belirsiz artikellerin karşılığını Türkçede “bir” veya “herhangi bir” olarak gösterebiliriz.

Kaine ne demek?​

Eski Türkçe bir kelime olan kain var olan, mevcut bulunan anlamına gelir. Tapu ve kadastro işlemlerine ilişkin belgelerde, bir taşınmazın dahil olduğu mahalle, köy vb. bir üst birimi anlatmak için kullanılır.
Almancayı nasıl yazılır?
Bu kelime genellikle almanca şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Almanca şeklinde olmalıdır.

Geri