Alkollü mekan açma ruhsatı ne kadar?
Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli 12 bin 925 lira olacak. Perakende satış belgelerinin bedeli ise il merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içinde 665 lira, ilçe merkezlerinde 440 lira, diğer mahallerde 160 lira olarak uygulanacak.Sahilde içmek yasak mı?
2005 yılında kabul edilen Kabahatler Kanunu’nun 35. maddesi gayet açık. Kanunda halka açık yerlerde alkol almanın yasak olduğuna dair hiçbir ibare yok.2022 Tekel Ruhsatı ne kadar?
2022 Tekel Ruhsatı ne kadar?Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin 2022 yılı bedelleri belli oldu. Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli yeni yılda 12 bin 925 lira olacak.
2021 TAPDK harcı ne kadar?
2021 TAPDK harcı ne kadar?2021 YILI İÇİN BELİRLENEN SATIŞ BELGESİ YENİ BAŞVURU ve SÜRE UZATIM İŞLEM BEDELLERİ
1- Toptan Satış Belgeleri | 9.490 TL
a) İl merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içerisinde | 490 TL
b) İlçe merkezlerinde | 325 TL
c) Diğer mahallerde | 120 TL
3- Açık İçki Satış Belgeleri |
TAPDK uzatma 2022 nasıl yapılır?
II- Satıcıların Ziraat Bankası şubeleri kanalıyla yaptıkları süre uzatım işlem bedeli ödemesine dair dekont ve mevcut satış belgeleri ile birlikte Bakanlığımız il/ilçe Müdürlüklerine başvurması ve süre uzatım işleminin belge üzerinde gösterilmesini sağlamaları zorunludur.TAPDK belgesi yenileme nasıl yapılır?
TAPDK BELGE YENİLEME İŞLEMLERİ 31/08/2021 TARİHİNE UZATILDI! 2021 yılı süre uzatım işlemini gerçekleştiremeyen belge sahibi vatandaşlarımızın belge bedeli yatırmak dışında Bakanlığımız il veya ilçe müdürlüklerine başvurmasına, müdürlüklerde herhangi bir ek işlem yapılmasına gerek bulunmamaktadır.100 metre mesafe şartı nasil ölçülür?
100 metre mesafe şartı nasil ölçülür?100 metre uzaklığın ölçümünde, mevcut cadde ve sokaklar üzerinden yaya yolu kullanılarak, yaya kurallarına göre gidilebilecek en kısa mesafe dikkate alınır.