AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Alkan İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Alkan İlköğretim Okulu Hakkında - Alkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Alkan İlköğretim Okulu Resimleri - Alkan İlköğretim Okulu İletişim

Alkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Alkan İlköğretim Okulu 01.09.1969 tarihinde Alhan İlkokulu olarak eğitim öğretimine başlamıştır. Daha sonra köyün adının Alkan olarak değiştirilmesiyle okulun adı da Alkan İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir.

Okulumuz birleştirilmiş sınıflı bir ilköğretim okulu olup bünyesinde beş sınıf ve bir de anasınıfı bulunmaktadır. 1.-2.-3. ve 4.-5. sınıflar birleştirilmiş şekilde eğitim öğretim verilmektedir. Okulumuzda 2 Sınıf Öğretmeni ve 1 Anasınıfı Öğretmeni bulunmaktadır.

Okulumuz 6000 m2 alana sahiptir. Okulumuz, üç adet derslik binası ve bir adet lojmanla dört parçadan oluşmaktadır. Lojman Anasınıfı olarak kullanılmaktadır. Okulumuzun idari ve yönetim işlerini yürütmek amacıyla sınıf öğretmenlerimizden Ata ÇİFTÇİ müdür yetkili öğretmen olarak görevlendirilmiştir. Okulumuzda 1 Kadrolu, 1 Sözleşmeli ve 1 Ücretli Öğretmen görev yapmaktadır. Okulun normu üçtür. Okulun toplam 56 öğrencisi vardır. Anasınıfında 11 öğrenci, 1-2-3. sınıflarda toplam 31 öğrenci, 4-5. sınıflarda toplam 14 öğrenci öğrenim görmektedir.

Alkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu: 236 665 64 86
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Alkan Köyü
Okulun Web Adresi: http://alasehiralkan.meb.k12.tr/

Okulun E-Posta Adresi: 449339@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri: Alkan köyü Alaşehir ilçesine 10 km uzaklıktadır
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Alkan İlköğretim Okulu Resimleri :