AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aliye Mutlu Aşk Kokusu sozleri

haberci

Yeni Üye
Aliye Mutlu Aşk Kokusu şarkısı,Bugun Olmazsa Yarın Mutlaka şarkısı,aliye aşk kokusu var şarkı sozu,
Aliye Mutlu Aşk Kokusu sozleri
Bugun Olmazsa Yarın Mutlaka Aşık Olup
Seveceğim Benimde Gulecek Gozlerim
Tam Zamanı Yarın Guneş Benim icin Doğmalı
Ne Cok Bekledim Aşkı Ozledim
Benimde Deli Gibi Sevilmeye ihtiyacım Var
Hissediyorum Evet Havada Bir Aşk Kokusu Var
Ahhh Ahhhh Ahhh Ayyyy Ayyyyy
Yeni Sabahlar, Yeni Aşklar Versin Bana
Yeni Bir Hayat Olsun Bundan Sonra
Gulsun Gul Yuzum Mutlu Olsun Kalbim
Bunca Zulumden Sonra Bunu Cok Hakettim
Yeni Sabahlar Yeni Aşklar Versin Bana
Yeni Bir Hayat Doğsun Bundan Sonra
Gulsun Gul Yuzum Mutlu Olsun Kalbim
Bunda Zulumden Sonra Bunu Cok Hakettim

Aliye Mutlu'nun "Aşk Kokusu" şarkısının sözleri ve duygusu gerçekten etkileyici. Şarkıda aşkın verdiği heyecan ve umut dolu bir atmosfer hissediliyor. İyi bir şekilde ifade edilmiş duygular ve dile getirilen umut dolu mesajlar dinleyiciyi etkilemeyi başarıyor.

"Bugün Olmazsa Yarın Mutlaka" şarkısı ise aşkı bekleyip sabırla sevgiliyi beklemeyi anlatıyor gibi görünüyor. Sevmenin zamanı gelince güneş gibi doğacağı ve içini aydınlatacağı hissi veriyor.

Aliye Mutlu'nun sesiyle ve bu güzel sözlerle aşkın kokusunu hissettirmesi gerçekten dinleyenleri etkileyici bir atmosfere götürüyor. Şarkının melodisiyle birlikte bu sözlerin etkisi daha da artıyor gibi.

Yeni sabahlar, yeni aşkların gülüşünü getirmesi ve mutluluğun yüzünüze yansıması dileğiyle... Umudun, aşkın ve mutluluğun şarkı sözlerinde hissedilmesi gerçekten güzel. Bu tür duygusal şarkılar dinleyicilerde derin etkiler bırakabilir, umut ve sevgi dolu mesajlarla dolu olması da oldukça anlamlı.

Geri