AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ali Tezel hapisten cikti mi?

Editör

Yeni Üye

Ali Tezel hapisten çıktı mı?​

Adli kontrol tedbirinin sürmesine karar verildi. DUVAR – Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, yargılandığı ‘FETÖ’ davasında “silahlı terör örgütüne yardım etme” suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edildi.

Mehmet Ali Ağca Papayı neden öldürdü?​

Aslen Polonyalı olan Papa, Amerikan tezine göre Sovyet Gizli Servisi KGB ve Bulgaristan tarafından öldürülmek istenmişti. Bulgarlar bu amaçla sağcı bir Türk eylemci olan Ağca ile anlaşmış ve suikastı düzenlemişlerdi. Bu iddia ABD ve Batı dünyası tarafından uzun süre kullanıldı ve Bulgar Bağlantısı olarak anıldı.

Mehmet Ali Ağca serbest mi?​

Mehmet Ali Ağca serbest mi?
Kadıköy’de iki ayrı gasp ve soygun suçlarından aldığı toplam 36 yıl ağır hapis cezası da, kamuoyunda “Rahşan Affı” olarak bilinen Af Yasası nedeniyle 7 yıl 2 ay hapse çevrilmişti. 12 Ocak 2006 tarihinde serbest bırakıldı.

Ali Tezel Fetö cü mü?​

Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kapsamında yargılandığı davada, “silahlı terör örgütüne yardım etme” suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edildi.

Ali Tezel öldü mü?​

1 Ağustos 2021 günü beyin kanaması geçiren Ali Tezel, Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı. Ali Tezel’in bilincinin açık olduğunu belirten Burhan Akdağ, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Beyin kanaması geçiren Ali Tezel yoğun bakıma kaldırıldı… Allah şifa versin.

Kuyucaklı Yusuf kitabı neden yasaklandı?​

Kuyucaklı Yusuf kitabı neden yasaklandı?
Yanık bir türkü tadındaki bu unutulmaz roman, yayınlandığı yıl, 14 Haziran 1937’de toplatılmış ve “halkı aile hayatından ve askerlikten soğuttuğu” gerekçesiyle mahkemeye verilmiş.
Papa Ağcayı neden affetti?​
Jean Paul, 23 Mayıs 1981’de Vatikan’daki San Pietro Meydanı’nda, Ağca’nın açtığı ateşle, göğsünden ağır yaralanmıştı. Papa daha sonra Ağca’yı, 27 Aralık 1983’te cezaevinde ziyaret etmiş ve kendisini affettiğini söylemişti.
Papayı vuran Türk kim?​
Mehmet Ali Ağca (9 Ocak 1958, Hekimhan), gazeteci Abdi İpekçi suikastı ve Papa II. Ioannes Paulus’a suikast girişimi ile tanınan Türk suikastçı. Uluslararası kamuoyunda tetikçi olarak anılmıştır.

Mehmet Ali Ağca şu anda ne yapıyor?​

Mehmet Ali Ağca şu anda ne yapıyor?
YazarParalı askerAssassinMehmet Ali Ağca/Meslekleri

Ali Tezel kimdir kaç yaşındadır?​

1966 doğumlu olan Ali Tezel, 2022 yılı itibarıyla 56 yaşındadır.

Ali Tezel iyileşti mi?​

Beyin kanaması geçirdi eşim. Durumu iyi olacak” sözleriyle duyurmuştu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Ali Tezel’den iyi haber geldi.

Ali Tezelin rahatsızlığı nedir?​

Ali Tezelin rahatsızlığı nedir?
Gazeteci yazar ve sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, beyin kanaması geçirdi. 55 yaşında olan Tezel, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitedi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Tezel’in tedavisi devam ederken, haberi ise Tezel’in eşi Derya Tezel duyurdu.

Ali Tezel hapisten çıktı mı sorusuna cevap olarak, sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, adli kontrol tedbiri uygulanarak hapisten çıkmamıştır. Yargılandığı 'FETÖ' davasında "silahlı terör örgütüne yardım etme" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edilmiştir. Ancak mahkeme adli kontrol tedbiri kararı almıştır.

Ali Tezel'in 2022 yılı itibarıyla 56 yaşında olduğunu belirtmek mümkündür. Ayrıca, 1 Ağustos 2021 tarihinde beyin kanaması geçirdiği ve Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındığı bilgisi de verilmiştir. Bu durumda Ali Tezel'in sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri takip etmek önemlidir.

Ali Tezel'in Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kapsamında yargılandığı belirtilmiş ve hapis cezasına çarptırıldığı bilgisi paylaşılmıştır. Bu nedenle Ali Tezel'in FETÖ üyeliği ya da destekçiliği konusundaki durumu da belirtilmiştir.

Son olarak, Ali Tezel'in beyin kanaması geçirdiği ve tedavi gördüğü bilgileri paylaşılmıştır. Eşi tarafından yapılan açıklamalara göre durumunun iyiye gittiği belirtilmiştir. Tedavi süreci hakkındaki gelişmelerin takip edilmesi önemlidir.

Geri