Ali Tatar eşi kimdir?
Ali TatarRütbesi | Deniz Yarbay
Ailesi
Eşi | Nilüfer Tatar ( e. 1994)
Çocukları | 1
Sunucu Uğur Arslan nereli?
Sunucu Uğur Arslan nereli?Uğur Aslan 9 Şubat 1972’de Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu.
Demet Mutlu Kimdir Hayatı?
Demet Mutlu Kimdir Hayatı?Demet Mutlu kimdir: 22 Ağustos 1981 tarihinde ABD’nin New York kentinde dünyaya geldi. Liseyi İtalya’da okuduktan sonra New York Üniversitesi Ekonomi bölümünü birincilikle bitiren Demet Mutlu, daha sonra Harvard’da Master Of Business Administration’a kabul edildi.
Yarbay Ali Tatar aslen nerelidir?
Ali Tatar 1967 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlk, orta ve liseyi Ankara Keçiören’de okuyan Ali Tatar, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. Ali Tatar, burada master yaptı. Ali Tatar, 1989 da açılan sınavı kazanarak eğitim uzmanı olarak teğmen rütbesiyle Deniz Kuvvetlerine katıldı.Trendyol kaç yasında?
Trendyol kaç yasında?12 yıl (2010)Trendyol / Yaş
Trendyol markası kime ait?
Trendyol markası kime ait?Trendyol’un 2018 yılında yüzde 75’i, 2021 yılında yüzde 86’sı Çin merkezli alışveriş sitesi ‘Alibaba’ tarafından 1 milyar 78 milyon dolara satın alındı. 2021 yılı itibarıyla Trendyol’un CEO’su Demet Mutlu iken şirketin ana hissedarı Çinli Alibaba firmasıdır.
Ali Tatar nerelerde görev yaptı?
Ali Tatar, Deniz lisesi ve Deniz Harp Okulu Öğretim Başkanlığı bünyesinde kısım amirliği ile şube müdürlüğü yaptı. Son görev yeri olan Beylerbeyi Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığında, Okullar Eğitim Yönetim Şube başkanlığı yapmaktaydı.Ali Tatar kaç doğumlu?
Ali Tatar kaç doğumlu?11 Şubat 1967Ali Tatar / Doğum tarihi
Kaan Urgancıoğlu kimdir nerelidir?
Kaan Urgancıoğlu kimdir nerelidir?Hayatı 9 Mayıs 1981’de İzmir’de doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Suriye ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde bitirdi.