Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ali Murat Günay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Doğum Tarihi
13 Mart 1972

Ülke
Türkiye

Burç
Balık

13 Mart 1972’de Çanakkale’de doğdu. 1990 yılında Çanakkale Lisesinden mezun oldu. Liseden sonra Turizm Rehberlik ve Turizm Otelcilik alanlarında eğitim aldı. İstanbul’da Büyük Tarabya Oteli ve Swissotel’ de görev aldı.
1994 – 1996 yılları arasında, Hakkari’de askerlik görevini tamamladı. 1997 yılında Çanakkale’de “Günay Gümüş” adı altında gümüşcülük yaptı. 1999 yılında ailesi İzmir’e yerleşince, İstanbul’a dönerek prodüksiyon hayatına adım attı. Eskiden beri meraklı olduğu bu sektör, onun mesleği, hobisi ve yaşam biçimi oldu.
Kısa sürede mesleğiyle ilgili her türlü teknik konuda kendini geliştirdi. Sinema, dizi, reklam, tanıtım filmleri, DVD menü tasarımları, 2D-3D animasyon ve kurgu programlarını kendi kendine öğrendi. Bir süre İstanbul’da çalıştıktan sonra, İzmir’e ailesinin yanına döndü. İzmir’de profesyonel kamera çekim teknikleri ve fotoğrafçılık konusunda da yıllarca deneyim sahibi olarak, konusunda uzmanlaştı.
17.05.2008 yılında, kısa süren bir evlilik yaptı. 2004 yılından beri İzmir’de ailesiyle yaşıyor ve film sektöründe çalışmaya devam ediyor.

Ali Murat Günay, 13 Mart 1972 tarihinde Çanakkale'de doğmuştur. Çanakkale Lisesi'nden mezun olduktan sonra Turizm Rehberlik ve Turizm Otelcilik alanlarında eğitim almıştır. İstanbul'da farklı otellerde çalıştıktan sonra askerlik hizmetini Hakkari'de tamamlamıştır.

1997 yılında Çanakkale'de "Günay Gümüş" adı altında gümüşçülük yapmış ve 1999 yılında ailesiyle birlikte İzmir'e taşınmıştır. İstanbul'a geri dönerek prodüksiyon sektörüne adım atmış ve bu alanda kendini geliştirmiştir. Kamera çekim teknikleri, fotoğrafçılık, sinema, dizi, reklam, animasyon gibi pek çok alanda kendini yetiştirmiştir.

Ailesiyle İzmir'de yaşayan Ali Murat Günay, 17.05.2008 tarihinde kısa süren bir evlilik yapmıştır ve film sektöründe çalışmaya devam etmektedir. Kendini sürekli geliştirmesi ve farklı alanlarda deneyim kazanması onun başarılı bir kariyer inşa etmesine yardımcı olmuştur.

Geri