Ali Mahir Basarir in esi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ali Mahir Başarır ın eşi kim?​

Sebla Öztürk BaşarırAli Mahir Başarır / Eşi (e. 2015)

Güçlü Mete eşi kim?​

Ebru CündübeyoğluGüçlü Mete / Eşi (e. 2003)Ebru Cündübeyoğlu Mete, Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu, şarkıcı ve yazar.Televizyon programlarında sunuculuk yaparak genç yaşta geniş kitlelerce tanındı, tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yaptı. 2005 yılına ilk şiir kitabını, 2019’da ilk romanını yayımladı. Vikipedi
Güçlü MeteEbru Cündübeyoğlu / Koca (e. 2003)
Ebru Cündübeyoğlu ne zaman evlendi?
27 Nisan 2003 (Güçlü Mete)Ebru Cündübeyoğlu / Evlilik tarihi
Ali Mahir Başarır ne zaman evlendi?
18 Ağustos 2015 (Sebla Öztürk Başarır)Ali Mahir Başarır / Evlilik tarihi

Ali Mahir Başarır in babası kim?​

Abdullah BaşarırAli Mahir Başarır / Babası

Ebru Cündübeyoğlu şimdi ne yapıyor?​

Tiyatro yapmaya devam ettiğini söyleyen 47 yaşındaki oyuncu, komedi oyunculuğunun drama göre daha zor olduğunu söyledi. Cündübeyoğlu “Komedi filmlerinin gişeleri daha fazla, daha çok bu tip işler yapılıyor. Ben de komedi yapmayı seviyorum. Televizyonda daha çok seviyorum komediyi, daha fazla olmalı” dedi.
Duru MeteEbru Cündübeyoğlu / Çocukları
Ali Mahir Başarır nerede yaşıyor?
Ali Mahir Başarır Hangi üniversite mezunu?
Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi2000Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri EnstitüsüAli Mahir Başarır/Eğitim

Ali Mahir Başarır hangi parti?​

Cumhuriyet Halk PartisiAli Mahir Başarır / PartisiCumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayında Parti Meclisi üyesi seçildi. TBMM Anayasa Komisyonu üyesidir. ÇYDD ve HATİAB üyesi olan Ali Mahir Başarır, evli ve iki çocuk babasıdır.

Ebru Cündübeyoğlu doğduğun ev Kaderindir dizisinden ayrıldı mı?​

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde dün gece Barışın ablası Özlem rolünü canlandıran Ebru Cündübeyoğlu Barışa tepki göstererek evi terketti ve Amerikaya gittiği düşünülüyor. Yani Ebru Cündibeyoğlu da diziden çıktı gibi görünüyor.

Geri