- Konu Yazar
Ali Koç ne zaman konuşacak?
Ali Koç’un, son zamanlarda yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulunacak. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Başkanımız Ali Koç, 11 Mart 2022 Cuma günü basın toplantısı düzenleyecektir.Ekin Koç iyileşti mi?
Geçtiğimiz günlerde sağ el parmağının kırılmasının ardından ameliyat olan oyuncu Ekin Koç, iyileşti. Arnavutköy’de bir kadın arkadaşıyla birlikte objektiflere takılan Koç’un parmağındaki atelin çıkarıldığı görüldüAli Koç yönetimden ne zaman istifa etti?
Ali Koç yönetimden ne zaman istifa etti?Koç, 2018 Fenerbahçe başkanlık seçimleri öncesinde 13 Kasım 2017 tarihinde dernek başkanlığından istifa etti.
Ali Koç basın açıklaması hangi kanalda?
Ali Koç basın açıklaması hangi kanalda?CANLI | Ali Koç basın toplantısı düzenliyor | NTVSpor.net.
Ekin Koç burnu estetik mi?
Ekin Koç’un açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde: * Gözlerim bozuk olduğu için çizdirdim. Sigorta ‘estetik’ dediğine göre, estetik yaptırdım diyebilirim.Ekin Koç hangi dizide oynayacak?
SinemaYıl | Başlık | Rolü
2013-2014 | Sana Bir Sır Vereceğim | Tilki (Kıvanç Gündoğdu)
2014 | Benim Adım Gültepe | Seyfi
2015-2016 | Muhteşem Yüzyıl: Kösem | 1. Ahmed
Rahmi Koç evli mi bekar mı?
Rahmi Koç evli mi bekar mı?Roteryen olan Rahmi Koç, 1957 yılında Çiğdem (Meserretçioğlu) Simavi ile evlendi. 1973 yılında boşanma gerçekleşti. Mustafa Koç (d.1960), Ömer Koç (d.1962), Ali Koç (d.1967) adlarında üç çocuğu vardır.
Ali Koç kaç yıl başkanlık yapacak?
Ali Koç kaç yıl başkanlık yapacak?Bu sayede 2022-23 sezonuna güçlü bir teknik adam ve iyi bir kadro ile girilecek, şampiyonluk hedefi için mücadele başlayacak. Bu sezonun ardından 2 yıl daha görev süresi bulunan başkan Koç’un hedefi, bu iki yıl içinde şampiyonluk sevinci yaşamak ve kongreye bu şekilde gitmek…