AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ali Koc Hangi markalarin sahibi?

Editör

Yeni Üye

Ali Koç Hangi markaların sahibi?​

Koç Holding A.Ş….Koç Holding.
Menkul değer sembolü | BIST:KCHOL BIST:KOCTS
Alt kuruluş(lar) | Koçtaş
Sahibi | Koç Ailesi: d.3 1 Halka Açık: &.5 Vehbi Koç Vakfı: %7.3 Koç Emekli Vakfı: %2

Ali Koç hangi şirketleri yönetiyor?​

Mevcut Fenerbahçe Başkanı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ford Otosan, Yapı Kredi Bankası, Koçtaş, Otokar ve Setur Yönetim Kurulu Başkanı.

Kchol hisse temettü 2022 ne zaman?​

Kchol hisse temettü 2022 ne zaman?
KCHOL Temettüleri
Temettüsüz İşlem Tarihi | Temettü | Ödeme Tarihi
07.04.2022 | 0,902 | 11.04.2022
14.04.2021 | 0,585 | 16.04.2021
06.04.2020 | 0,2095 | 08.04.2020
01.04.2019 | 0,398 | 03.04.2019

Ali Koç kiminle evlendi?​

Nevbahar DemirağAli Koç / Eşi (e. 2005)

Migros Koç Grubu mu?​

Tarihçe. 1975 yılında Koç Topluluğu’ndan Vehbi Koç’un istek ve yönlendirmesiyle hisseleri Koç Holding tarafından devralınan Migros, 1991 yılında halka açıldı. 1990 yılının sonundan itibaren büyük mağazacılık uygulamasına başlayan Migros, 2005 yılında perakende zinciri Tansaş’ı satın aldı.

Koç Holding hisse ne zaman temettü verecek?​

Koç Holding hisse ne zaman temettü verecek?
Yönetim Kurulumuzun 7 Mart 2022 tarihli toplantısında, 2021 yılı karının Şirket Esas Sözleşmesinin 19’ncu maddesine ve Şirketimiz Kar Dağıtım Politikası’na uygun olarak ekteki kar dağıtım tablosunda yer alan şekilde dağıtılması ve kar dağıtımının 7 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi hususlarının Genel Kurul …
Ali Koç’un kökeni nedir?​
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ford Otosan ve Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım Koç 2 Nisan 1967 tarihinde İstanbul doğdu. Türk İş İnsanı Ali Koç’un babasının adı Rahmi Koç ve Annesinin adı ise Çiğdem Simavi’dir.
Koç un kaç çocuğu var?​
Sadberk Leyla KoçKerim Rahmi KoçAli Koç/Çocukları

Ali Koç, Koç Holding'in sahiplerinden biridir. Koç Holding, Koç Ailesi tarafından %3.1, halka açık olarak %5, Vehbi Koç Vakfı tarafından %7.3 ve Koç Emekli Vakfı tarafından %2 oranında sahiplenilmektedir. Ali Koç, aynı zamanda Fenerbahçe Başkanı olup Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, Ford Otosan, Yapı Kredi Bankası, Koçtaş, Otokar ve Setur gibi şirketlerin yönetim kurulu başkanlıklarını da üstlenmektedir.

Ali Koç, 2005 yılında Nevbahar Demirağ ile evlenmiştir. Ayrıca, Migros'un Koç Grubu'na ait olduğu belirtilmektedir. Migros, 1975 yılında Vehbi Koç'un yönlendirmesiyle Koç Holding'e devredilmiş ve 1991 yılında halka açılmıştır.

Koç Holding'in hissedarlarına temettü ödemesi genellikle yıllık olarak gerçekleşmektedir. Örneğin, 2022 yılında KCHOL hissesine yapılan temettü ödemeleri 7 Nisan 2022 tarihinde yapılmıştır. 2022 yılı için temettü miktarı 0.902 TL olmuştur.

Ali Koç'un kökeni babası Rahmi Koç ve annesi Çiğdem Simavi tarafından tespit edilmiştir. Ali Koç, Rahmi Koç ve Çiğdem Simavi'nin çocuğudur. Sadberk Leyla Koç, Kerim Rahmi Koç ve Ali Koç'un çocuklarıdır. Bu bilgiler doğrultusunda, Ali Koç'un kökeni ve ailesi hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Geri