Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ali Karamazakcadik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Doğum Tarihi
8 Mart 1951

Burç
Balık

08 Mart 1951 tarihinde Adana/Yüreğir ilçesi Mutlu köyünde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. 1972 yılında Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve İktisat Bölümünden mezun oldu. Para-Banka konusunda İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans eğitimi yaptı.
Açılan sınavı kazanarak 19.03.1973 tarihinde Sayıştay Denetçi Yardımcılığına atandı. Denetçi, Başdenetçi ve Uzman Denetçi olarak Sayıştay’ın çeşitli Denetim ve Eğitim Birimlerinde görev yaptıktan sonra, 03.08.1999 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu tarafından Sayıştay Üyeliğine seçildi.
Sayıştay Yedinci Daire üyeliği görevini sürdürürken 29.07.2003 tarihinde Sayıştay Genel Sekreterliğine atandı. Evli olup, İngilizce bilmektedir.

Ali Karamazakcadik, 8 Mart 1951 tarihinde Adana'nın Yüreğir ilçesi Mutlu Köyü'nde doğmuştur. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Adana'da tamamlamıştır. 1972 yılında Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve İktisat Bölümü'nden mezun olmuştur. Para-Banka konusunda yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamlamıştır.

Ali Karamazakcadik, 19 Mart 1973 tarihinde yapılan sınavı kazanarak Sayıştay Denetçi Yardımcılığı'na atanmıştır. Denetçi, Başdenetçi ve Uzman Denetçi olarak Sayıştay'ın çeşitli Denetim ve Eğitim Birimlerinde görev yapmıştır. 3 Ağustos 1999 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu tarafından Sayıştay Üyeliği'ne seçilmiştir.

Sayıştay Yedinci Daire üyeliği görevini sürdürürken 29 Temmuz 2003 tarihinde Sayıştay Genel Sekreterliği'ne atanmıştır. Ali Karamazakcadik evlidir ve İngilizce bilmektedir. Balık burcudur.

Geri