AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ali İhsan Köktürk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Doğum Tarihi
19 Eylül 1963

Burç
Başak

19 Eylül 1963’te Zonguldak Çaycuma’da doğdu. Babasının adı Abdullah, annesinin adı Bedriye’dir.
Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Serbest avukatlık yaptı. Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Kurucu Üyeliği ve Başkanlığı, Çaycumaspor Asbaşkanlığı, Zonguldakspor Yönetim Kurulu Üyeliği, Eğitime Katkı Derneği Kurucu Üyeliği, Çaycuma Diyaliz Merkezi ve Huzurevi Yaptırma Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.
22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde CHP’den Zonguldak milletvekili seçilmiştir.
Köktürk, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ali İhsan Köktürk, 19 Eylül 1963 tarihinde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde doğmuştur. Babasının adı Abdullah, annesinin adı ise Bedriye'dir. Başak burcu olan Köktürk, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirerek avukatlık mesleğine adım atmıştır. Bir süre serbest avukatlık yapmıştır. Aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi'nin Kurucu Üyesi ve Başkanı, Çaycumaspor'un Asbaşkanı, Zonguldakspor'un Yönetim Kurulu Üyesi, Eğitime Katkı Derneği'nin Kurucu Üyesi, Çaycuma Diyaliz Merkezi ve Huzurevi Yaptırma Derneği'nin Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.
22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Zonguldak milletvekili seçilen Ali İhsan Köktürk, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Geri