AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ali İhsan Demirel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Doğum Tarihi
11 Eylül 1973

Burç
Başak

Ali İhsan Demirel, 11 Eylül 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu. 1985’de ilkokul, 1992’de ise lise eğitimini tamamladı. 1997 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamladı.
Yazı hayatına fakülte yıllarında çıkardığı dergiyle başladı. Zaman Gazetesi’nde Ailem dergisinde yazılar yazdı. Ayrıca gazetenin Akademi sayfasının editörlüğünü yaptı. Değişik gazete ve dergilerde yazıları yayınlandı.
Kaynak Kültür Yayın Grubu’nda yayın editörlüğü görevini sürdüren yazar, yazı hayatına Bugün Gazetesi’nde Cuma yazılarıyla devam etmektedir.
Ali İhsan Demirel, evli ve iki çocuk babasıdır.
Basılmış kitaplarından bazıları: * Mukaddes Göç Hicret * Akşam Çayı * Ben İnanıyorum (Numan Seyhan müstearıyla) * Gençliğin Cinsellik İmtihanı (M. Ali Seyhan müstearıyla) * İnfak Kahramanları * İffet Ya Hu * Hayırda Yarışanlar * Genç İnsan ve Kur’an * O’nun İzinde * Umre Rehberi

Ali İhsan Demirel, 11 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuş olup Başak burcudur. İlkokul eğitimini 1985'te, lise eğitimini ise 1992'de tamamlamıştır. 1997 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olmuş ve ardından Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisansını tamamlamıştır.

Yazı hayatına üniversite yıllarında çıkardığı dergiyle başlayan Ali İhsan Demirel, Zaman Gazetesi'nde Ailem dergisinde yazılar yazmış ve gazetenin Akademi sayfasının editörlüğünü üstlenmiştir. Ayrıca çeşitli gazete ve dergilerde de yazıları yayınlanmıştır.

Halihazırda Kaynak Kültür Yayın Grubu’nda yayın editörlüğü görevini sürdüren yazar, Bugün Gazetesi’nde Cuma yazılarıyla da aktif bir şekilde yazı hayatına devam etmektedir. Evli olan Ali İhsan Demirel, iki çocuk babasıdır.

Yazarın basılmış kitapları arasında "Mukaddes Göç Hicret", "Akşam Çayı", "Ben İnanıyorum (Numan Seyhan müstearıyla)", "Gençliğin Cinsellik İmtihanı (M. Ali Seyhan müstearıyla)", "İnfak Kahramanları", "İffet Ya Hu", "Hayırda Yarışanlar", "Genç İnsan ve Kur’an", "O’nun İzinde" ve "Umre Rehberi" gibi eserler bulunmaktadır.

Geri