AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ali Fuat Cotelioglu kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ali Fuat Çötelioğlu kimdir?​

Ali Fuat Çötelioğlu 2008-2017 yılları arasında sırasıyla Borusan Otomotiv Grubu CIO ve Borusan Holding Grup CIO görevlerini, son olarak ise Boyner Grup’ta CTO görevini yürütmüştür. 2020 yılı itibarıyla ise Çalık Holding Bilgi Teknolojileri Grup Başkanı olarak görev yapmaktadır.
Çalık Holding sahibi kim?
Yönetim kurulu başkanı ve kurucusu Ahmet Çalık’tır. Çalık Ailesi’nin ilk faaliyetleri 1930 yıllarda tekstil ile başlamıştır. Holding’in kurucusu olan Ahmet Çalık’ın tekstil sektöründeki ilk girişimi ise 1981 senesinde İstanbul’da kurmuş olduğu Ortadoğu Tekstil şirketi ile başlamaktadır.

Çalık Holding sahibi nereli?​

Ahmet Çalık (d. 1 Mart 1958, Malatya, Türkiye), Türk iş adamı ve Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı. 1981 senesinde ticari yaşamına Ortadoğu Tekstil’i kurarak başladı. Malatya’da GAP Güneydoğu Tekstil’i kurarak Doğu Anadolu’daki ilk yatırımını gerçekleştirdi.
Çalık Holding ne zaman kuruldu?
1997, İstanbulÇalık Holding / Kuruluş

Çalık Denim kimin?​

FAALİYET ALANI Tekstil Çalık Grubu’nun ilk şirketi olan Çalık Denim; Dünya’nın önde gelen premium denim üreticileri arasında yer almaktadır.
Çalık Genel müdür?
Ali Kuralkan, Ekim 2020 itibarıyla Çalık Dijital’e Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Mahmut Can Çalık Kimdir?​

1991 yılında doğan ve üniversite eğitimini Amerika’da tamamlayan Mahmut Can Çalık, 2013 -2022 yılları arasında ALBtelecom, 2019 yılından itibaren ise Çalık Denim ve Çalık Digital şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir.
Ahmet Çalık babası nereli?
Babası Gümüşhaneli, annesi ise Ispartalı olan Ahmet’in kendinden 5 yaş büyük bir ağabeyi ve 11 yaş küçük bir kardeşi vardır. Babası kireç imalatçılığı yapmaktadır.

Mahmut Can Çalık kaç yaşında?​

Mahmut Çalık kaç yaşında?
Türkiye’nin önde gelen sanayicilerinden olan, bir tekstil duayeni olarak da anılan Mahmut Çalık, 1932 yılında Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde doğdu.

Öznur Çalık eşi kimdir?​

Kenan ÇalıkÖznur Çalık / Eşi (e. 1989)
Ahmet Çalık hangi takımı tutuyor?
Konyaspor takımında Defans mevkinde forma giyen Ahmet Çalık, 26 Şubat 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 184 cm boyunda ve 77 kilo olan Ahmet Çalık, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Mert Turgut Çalık kaç yaşında?​

Florya’daki evinin önünden kaçırıldıktan 30 saat sonra kurtarılan beş yaşındaki Mert Turgut Çalık, “Babamın arkadaşı olduğunu söyledi. Hamburger aldı, ellerimi ve ayaklarımı bağladı” dedi.
Ahmet Çalık futbolcu Kaç Yaşında?
Ahmet Yılmaz Çalık (26 Şubat 1994; Yenimahalle, Ankara – 11 Ocak 2022; Gölbaşı, Ankara), Stoper mevkisinde oynamış eski Türk millî futbolcu.

Ahmet Çalık hangi köylü?​

Özel yaşamı Babası Gümüşhaneli, annesi ise Ispartalı olan Ahmet’in kendinden 5 yaş büyük bir ağabeyi ve 11 yaş küçük bir kardeşi vardır. Babası kireç imalatçılığı yapmaktadır.

Geri