AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ali Ağaoğlu'nun Eşi Kim

haberci

Yeni Üye
Ali Ağaoğlu Eşi
Ali Ağaoğlu'nun Eşi Kimdir?
Ali Ağaoğlu halen öbür yaşadığı ilk eşi Sema Ağaoğlu ile evlidir ve bu evlilikten 2 oğlu 1 kızı vardır
Ali Ağaoğlu bir röportajında eşi hakkında şunları söylemişti;
İstanbullu, İstanbul'da yaşıyor Ayrıldım derken ayrı yaşıyoruz hala ama fazla yakın iki arkadaşız artık Çocuklarımız için her zaman bir aradayız, her zaman harika bir anne olmuşturBiz birbirimizi severek evlendik fakat evlilik olmadı, yürütemedik Ben ataerkil bir aileden gelen bir insanım, kendi ailemden nasıl gördüysem benzer gelenekleri devam ettirdim Sema Hanım'la fazla bambaşka bir arkadaşlığımız oluştu ve ben istediğim gibi onları görüyor onlarla beraber kalabiliyorum
Ali Ağaoğlunun Ailesinin resmi
Ali Ağaoğlu, eşi, kızı ve oğlu ile birlikte
*

Ali Ağaoğlu'nun eşi Sema Ağaoğlu'dur. Ali Ağaoğlu ve Sema Ağaoğlu'nun evlilikleri devam etmekte olup, bu evlilikten 2 oğlu ve 1 kızları bulunmaktadır. Ali Ağaoğlu, bir röportajında eşi Sema Ağaoğlu hakkında sevgi dolu sözler sarf etmiş ve aralarındaki ilişkiyi arkadaşlığa dönüştürdüklerini ifade etmiştir. Her zaman çocukları için bir arada olmaya özen gösterdiklerini belirtmiştir.

Bu bilgiler ışığında, Ali Ağaoğlu'nun ailesiyle birlikte mutlu bir hayat sürdürdüğünü ve çocukları için her zaman destekleyici bir baba olduğunu söyleyebiliriz. Aile fotoğraflarını paylaşması da aileleriyle birlikte geçirdiği zamanları önemsediğini göstermektedir.

Geri