Algida keyif kodu nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Algida keyif kodu nasıl kullanılır?​

* Kullanıcı şifre bulunan Algida ürünlerinden çıkan şifreyi uygulamanın anasayfasındaki kod girme alanına girerek, systemin rastgele belirlediği Algida puanı ve/veya dijital hediye çeki ve/veya Algida ürün hediyelerinden kazanır.

Algida Dondurma kodu nerede yazar?​

Merhaba, şifreler; Carte D’or ürünlerinde kabın iç kısmında bulunurken, Algida Maraş Usulü ürünlerinde kapağın altında yer almaktadır.
Algida bakkal uygulaması nasıl kullanılır?
Üye puanları karşılığı alacağı ürünler için Mobil Uygulama üzerinden kod oluşturur. Üye İşletme, Algida Bakkal Mobil Uygulaması ile bu kodu okutarak Üye’ye vermesi gereken ürünlerin listesini görür ve hediye ürünleri teslim eder.
Algida bakkal uygulaması nedir?
Hem müşterileriniz kazansın, hem işletmeniz! Yedikçe kazandıran Algida App sayesinde; seçili Algida ürünlerindeki güncel promosyon kodlarını tarayarak, kampanya dahilindeki ürün satışlarını ve işletmenizin ne kadar kazandığını kolayca takip edebilirsiniz.

Algida çekilişi ne zaman 2021?​

Çekiliş, 13.10.2021 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd.

Algida dondurma caiz mi?​

Ürünleriniz helal mi? Tüm ürünlerimiz (kullanılan hammaddeler ve etiket bilgileri dahil olmak üzere) Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın izni ile üretilmektedir. Ürünlerimizdeki beslenme ögeleri ve içerik detayları ürün etiketleri üzerinde yer almaktadır.
Algida çekilişi ne zaman?
Çekiliş, 09.09.2020 tarihinde, saat 10.00’da Umut Çekiliş ve Tanıtım Hizmetleri, Merkez Mah. İzzetpaşa Sk. Ay-Han No:14 D: 29 Şişli – İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
Class hareket çekilişi ne zaman açıklanacak?
Çekiliş, 09.10.2020 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mah.

Algida helal mi?​

Geri