AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Alex Rodriguez ne is yapiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Alex Rodriguez ne iş yapıyor?​

OyuncuBeyzbolcuAlex Rodriguez/Meslekleri

Alex Rodriguez JLO neden ayrıldı?​

Alex Rodriguez JLO neden ayrıldı?
“Aralarında çözülmemiş çok fazla sorun var” diyen Lopez’in arkadaşı, ayrılık nedeni olarak “güven” sorunu açıklaması yaptı. Lopez’in arkadaşı, “Alex onu aldatsın ya da aldatmasın, Jennifer aralarındaki havada bunun korkusuna tahammül etmeyecek” dedi.

JLO kiminle aldatıldı?​

JLO kiminle aldatıldı?
Üstelik Alex Rodriguez’in, Jennifer Lopez’i kendisinin eski karısı Jessica Sekely ile aldattığını belirten Canseco mesajların yazıldığı sırada Jennifer Lopez’in World of Dance adlı televizyon programını izlediğini yazdı.

Alex Rodriguez kaç yaşında?​

46 yaşında (27 Temmuz 1975)Alex Rodriguez/Yaş

Jennifer Lopez ve Ben Affleck neden ayrıldı?​

Jennifer Lopez ve Ben Affleck neden ayrıldı?
Ben`in, Jennifer Garner’ı çocuklarının dadısıyla aldatması nedeniyle bu evlilik de 2018 yılında sona erdi.

J Lo kaç yaşında?​

J Lo kaç yaşında?
52 yaşında (24 Temmuz 1969)Jennifer Lopez/Yaş

JLO kocasından ayrıldı mı?​

Jennifer Lopez ile Ben Affleck, ilk olarak 2002 yılında birlikte dol aldıkları ‘Gigi’ adlı filmin setinde tanıştılar. İki yıl nişanlı kalan çift, 2004’te ayrıldı. Affleck, 2005 yılında Jennifer Garner ile evlendi 2015’te ayrıldı. Lopez de 2004’te evlendiği Marc Anthony’den 2014’te boşandı.

Ben Affleck kiminle beraber?​

Ben Affleck kiminle beraber?
Jennifer Garnere. 2005–2018Ben Affleck/Eşi

Ben Affleck eşinden neden ayrıldı?​

Ben Affleck eşinden neden ayrıldı?
Bu ayrılığa rağmen dost kaldıklarını açıklamıştı çift. Ayrılığa gerekçe olarak da Ben Affleck’in, eski eşi Jennifer Garner ile evliliğinden olan çocuklarına yakın olmak için Los Angeles’ta kalmak istemesi, de Armas’ın ise kariyerine odaklanmayı amaçladığı gösterilmişti.

Alex Rodriguez kaç çocuğu var?​

Natasha Alexander RodriguezElla Alexander RodriguezAlex Rodriguez/Çocukları

Jennifer Lopez Ben Affleck beraber mi?​

Jennifer Lopez Ben Affleck beraber mi?
Ben Affleck, 2005 yılında Jennifer Garner ile evlendi ve üç çocuk sahibi oldu. Çift, 2015’te yollarını ayırmaya karar verdi. Bu arada Jennifer Lopez de Marc Anthony ile 2004 yılında evlendi. 2014’te boşanan çiftin ikiz çocukları oldu.

Ana de Armas Ben Affleck neden ayrıldı?​

Ana de Armas Ben Affleck neden ayrıldı?
Affleck’in; kariyerinin öncelikli olduğunu belirten Ana de Armas’ın taşınma isteğini, çocukları nedeniyle reddetmesiyle ikili ilişkilerini bitirme kararı aldı.

Is Alex Rodriguez spending time with his ex-wife?​

Rodriguez has been spending time with his ex-wife since his split from Jennifer Lopez. They arrived after 1 p.m., and A-Rod was seen presiding over the meal in a white button-down, jeans, high-top sneakers and sunglasses. Rodriguez, 45, and Scurtis, 48, have been spending more time together after his recent split from fiancée Jennifer Lopez.

Where is Alex a-rod’s nephew Nick Silva?​

Where is Alex a-rod’s nephew Nick Silva?
Also at the lunch was Rodriguez’s nephew, Nick Silva, who works at his company, A-Rod Corp. A source said the group has been staying together in the Hamptons, where Rodriguez has just rented a mansion in Bridgehampton.

Is Alex Rodriguez having lunch with Cynthia Scurtis?​

Is Alex Rodriguez having lunch with Cynthia Scurtis?
Alex Rodriguez was spotted having lunch with his ex-wife Cynthia Scurtis on Monday.

Alex Rodriguez, eski eşi Cynthia Scurtis ile ayrıldıktan sonra Jennifer Lopez ile nişanlanmış ancak ayrılmıştır. Son zamanlarda Jennifer Lopez ile ayrıldıktan sonra eski eşi Cynthia Scurtis ile zaman geçirmeye başlamıştır. 1. p.m. sonrasında restoranda görüntülenmişlerdir. Bu buluşmada Rodriguez, beyaz bir düğme açık gömlek, kot pantolon, yüksek üst spor ayakkabılar ve güneş gözlüğü ile görülmüştür. 45 yaşındaki Rodriguez ve 48 yaşındaki Scurtis, nişanlısı Jennifer Lopez ile ayrıldıktan sonra birlikte daha fazla zaman geçirmeye başlamışlardır.

Alex Rodriguez ve Cynthia Scurtis'in çocukları Natasha Alexander Rodriguez ve Ella Alexander Rodriguez'dir. Ayrıca Rodriguez'in yeğeni Nick Silva da A-Rod Corp adlı şirketinde çalışmaktadır ve birlikte zaman geçirmekte olan grupta bulunmuştur. Rodriguez, Hamptons'ta yeni kiraladığı bir malikanede kaldığı belirtilmektedir.

Ben Affleck ise öncelikli olarak kariyerine odaklandığını belirten Ana de Armas ile ilişkisini, taşınma isteğini çocukları nedeniyle reddetmesi sonucunda bitirmiştir. Jennifer Lopez ise Marc Anthony ile evlenmiş ve boşanmış, sonrasında Alex Rodriguez ile nişanlanmış ancak ayrılmıştır. Sonuç olarak, Ben Affleck şu anda Jennifer Lopez veya Ana de Armas ile beraber değildir.

Geri