- Konu Yazar
Alex de Souza Kaç kardeş?
Alexandre de SouzaAlexsandro de Souza / KardeşleriAlex De Souza Fenerbahçe den neden ayrıldı?
Fenerbahçe’den gönderilmesinin sebebini muhtemelen öğrenemeyeceğini de kaydeden Brezilyalı futbolcu, “Beni göndermek Aykut Kocaman’ın sabah verdiği bir karardı ve öğleden sonra da Aziz Yıldırım tarafından imzalanınca sözleşmem iptal edildi. Teknik direktörle ilişkimde sorunlar yaşadım.
Alex De Souza eşi kim?
Daianne de SouzaAlexsandro de Souza / Eşi (e. 2000)
Alex de souza kaç yaşında futbola başladı?
Alex, 14 Eylül 1977 tarihinde Brezilya’daki Paraná eyaletinin başkenti Curitiba’da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine 1995 yılında Brezilya Série A takımlarından Coritiba’da başladı.Alex de Souza ve Deivid de Souza kardeş mi?
Taxinha, Brezilyalı yıldızın eski Fenerbahçeli Deivid de Souza’nın da formasını giydiği Coritiba ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Alex’in kardeşi Taxinha, kardeşinin durumuyla ilgili Brezilya spor gazetesi Globoesporte’ye açıklamalarda bulundu.
Alex de Souza kaç çocuğu var?
Maria Eduarda de SouzaAntonia de SouzaFelipe de SouzaAlexsandro de Souza/Çocukları
Fenerbahçe’den gönderilmesinin sebebini, muhtemelen öğrenemeyeceğini belirten Alex, “Beni göndermek Aykut Kocaman’ın sabah verdiği bir karardı ve aynı gün öğleden sonra da Aziz Yıldırım tarafından imzalanınca sözleşmem iptal edildi. Açıkça görülüyor ki, teknik direktörle ilişkimde sorunlar yaşadım.
Alex de Souza şu an ne yapıyor?
FutbolcuMenajerAlexsandro de Souza/Meslekleri
Maria De Souza Kaç Yaşında?
18 yaşında (2004)Maria Eduarda de Souza / Yaş
Alex De Souza Fenerbahçe de kaç sene oynadı?
Fenerbahçe’de geçirdiği 8 yılda takımı 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa kazandı. Alex bu sürede 2 defa gol kralı oldu. 2007-2008 sezonu Şampiyonlar Ligi’nde asist kralı olma, Süper Lig’de 100’ler kulübü girme, asist kralı olma başarılarına sahiptir.Alex De Souza Fenerbahçe de kaç asist yaptı?
Alex, Avrupa’daki ilk deneyimini, 2001’de transfer olduğu Parma’da yaşadı. Ancak bu macerası sadece 6 ay sürdü. Efsane futbolcu, 2004’te ise kariyeri için dönüm noktası olan bir kararla Fenerbahçe’ye imza attı. Sarı-Lacivertli forma altında 8 senede 344 maça çıktı, 169 gol atıp, 133 asist yaptı.
Deivid de Souza Şampiyonlar liginde kaç gol attı?
94 League matches 23 goals.
Deivid de Souza Hangi ayak?
Sol ayağında kırık tespit edilen oyuncumuz Deivid’in akşam saatlerinde Münih’e götürüleceği ve ameliyat yapılacağı öğrenildi.Doktorumuz Piyer Arzuman Deivid’in sağlık durumunun iyi olduğunu ve St. Johann hastanesinde Deivid’in ayağının alçıya alınmasından sonra Münih’e hareket edeceklerini açıkladı.Alex de Souza Fenerbahçe de kaç asist yaptı?
Müthiş bir kariyer Alex, Avrupa’daki ilk deneyimini, 2001’de transfer olduğu Parma’da yaşadı. Ancak bu macerası sadece 6 ay sürdü. Efsane futbolcu, 2004’te ise kariyeri için dönüm noktası olan bir kararla Fenerbahçe’ye imza attı. Sarı-Lacivertli forma altında 8 senede 344 maça çıktı, 169 gol atıp, 133 asist yaptı.