AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Alev Ejderi ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Alev Ejderi ne işe yarar?​

Alev Ejderi, aldığınız yük başın ilave %4/8/12/16 saldırı gücü ve yetenek gücü sağlar. Alev Ruhu’nu elde etmeyi başardıysanız ise 3 saniyede bir gerçekleştirdiğiniz her saldırı, canınız, saldırı gücünüz ve yeteneğinizle doğru orantılı olarak ilave hasar veren küçük bir patlama yaratır.

Lol ejder kaçıncı dakikada çıkıyor?​

Lol ejder kaçıncı dakikada çıkıyor?
Riot Games’in yeni sezondaki hedeflerinden birisi ise çok fazla önde olan takımların maç kapatmasını kolay hale getirmek. Minyonlarda bir sürü değişiklik yapan şirket epik yaratıkların doğma süresini de değiştiriyor; Elemental Ejderler: 6 dakika >>> 5 dakika. Kadim Ejder : 8 dakika >>> 6 dakika.

Ejder ruhu nasıl ele geçirilir?​

Ejder ruhu nasıl ele geçirilir?
Bir takım, dördüncü element ejderini kestiğinde bir element güçlendirmesi yükü kazanmak yerine, baskın ejderden kuvvetli bir ejder ruhu ele geçirir. Ejder ruhlarını katledildikten sonra kaybetmezsiniz ve bunlar oyun sonuna kadar devam eder.

Kadim ejder kaç dakika sürer?​

Kadim Ejderha: Rakiplere hasar vermek 3 saniye boyunca yakarak oyun süresine göre gerçek hasar verir.

Kimya ejderi ne işe yarar?​

Kimya ejderi ne işe yarar?
Kimya Ejderi Gaz bölgeleri, alandaki tüm şampiyonları kamufle eder. Kamuflaja bürünen rakipler normal görüş totemlerince açığa çıkarılamaz; ancak kontrol totemleri, keşif çiçekleri ve görünmez rakipleri açığa çıkaran diğer her şey tarafından açığa çıkarılabilir.

Lol Ejderler ne işe yarar 2022?​

Lol Ejderler ne işe yarar 2022?
League of Legends’ın yeni ejderhaları ile tanışın! Senden daha fazla mevcut cana sahip rakiplere yönelik ilave hasar sağlar (yük başına en fazla %5 artış). Bir takım Kimya Ejderi Ruhu’nu ele geçirdiğinde, takım üyeleri katledilmelerinin ardından kısa süreliğine hayatta kalır.

LoL kadim ejderha ne işe yarar?​

Şampiyonlara karşı 45 gerçek hasar veren ilk Kadim Ejderha, daha öncesinde alınan her ejder için de ekstra +45 gerçek hasar sağlayacak. Daha sonrasında alınan güçlendirme ise rakibe 135 + daha önce kesilen her ejder ve ejderha başına 90 gerçek hasar verecek.

Elemental vadi nedir?​

Elemental vadi nedir?
Elemental Vadiler. HEDEF: Her bir Sihirdar Vadisi karşılaşmasının oyuncuların üzerlerinde ustalaşabileceği farklı ve akılda kalıcı çevreler sunmasını sağlamak. Elementlerin Yükselişi’nde element ejderlerinin kadim büyüleri, oyun alanını değiştirerek Sihirdar Vadisi’ne hayat verecek.

Bulut ejderi ne ise yarar?​

Bulut ejderi ne ise yarar?
Bulut Ejderi’nin gücü ormanda ve ejder çukurunda hava akımı oluşturarak bölgede bulunan şampiyonların hızlanmasına yol açar. Yetenek atışlarından sıyrıl veya uzaktaki bir hedefi ele geçirmeye çalışan rakiplerinin üstüne hızlıca çullan. Dağ Ejderi, Vadi boyunca sismik sarsıntılara yol açar.

Bulut ejderi ne veriyor?​

Bulut Ejderi Ruhu: Normal saldırılarınızı veya yeteneklerinizi rakibe isabet ettirmek, temel yeteneklerinizin bekleme süresini azaltır. Dağ Ejderi Ruhu: 5 saniye boyunca hasar almamak yok edilene kadar etkin olan bir kalkan kazandırır. Kalkan miktarı ilave saldırı gücü, yetenek gücü ve ilave canla birlikte artar.

Hextech ejderi ne işe yarar?​

Hextech ejderi ne işe yarar?
Hextech Ejderi Son vuruşu yapan takıma saldırı hızı ve yetenek hızı verir (yük başına 5 Yetenek Hızı ve %5 Saldırı Hızı).

LoL Ejderler ne işe yarar 2022?​

LoL Ejderler ne işe yarar 2022?

Hextech ruhu ne veriyor?​

Bir takım Hextech Ejderi Ruhu’nu ele geçirdiğinde orta ölçüde bir bekleme süresine sahip özel bir yetenek kazanır. Bu yetenek, normal saldırılarına ve yeteneklerine rakipleri yavaşlatan bir zincirleme yıldırım ekler.

Wild Rift Ejderler ne işe yarar?​

Wild Rift Ejderler ne işe yarar?
EJDERLER. Ejderlerin etkili olmasını istiyoruz ve gelecekte Wild Rift’e ejder ruhu sistemini getireceğiz. Bu değişiklikler hedefimiz doğrultusunda attığımız ilk adım! Ejder Başına Yakma Hasarı: Artık takımınızın kestiği 1/2/3/4 ejder başına 45/60/75/90 Yakma Hasarı sağlıyor (Kadim Ejderha dahil) (135/180/225/270).

Alev Ejderi League of Legends oyununda oldukça faydalı bir ejderi temsil eder. Alev Ejderi, aldığınız yük başına ilave saldırı gücü ve yetenek gücü sağlar. Ayrıca Alev Ruhu'nu elde etmeniz durumunda her saldırınızda canınız, saldırı gücünüz ve yetenek gücünüzle doğru orantılı olarak ekstra hasar veren bir patlama yaratır. Bu özellikler sayesinde takımınıza büyük avantajlar sağlayabilirsiniz.

Ejder ruhlarıyla ilgili bilgi vermek gerekirse, bir takım dördüncü element ejderini kestiğinde, artık bir element güçlendirmesi yükü kazanmak yerine, baskın ejderden kuvvetli bir ejder ruhu ele geçirir. Ejder ruhları, öldükten sonra kaybolmaz ve oyunun sonuna kadar etkilerini sürdürür.

Kadim Ejderha ise rakiplere hasar verme yeteneğine sahip bir ejderhadır. Oyun süresine göre belirli bir süre boyunca gerçek hasar verir ve oyuncular için önemli avantajlar sağlar. Bu ejderhanın gücü, özellikle rakiplere karşı mücadelede büyük bir etkiye sahip olabilir.

Kimya Ejderi ise oyunda taktiksel avantaj sağlayan bir ejderdir. Gaz bölgeleri oluşturarak tüm şampiyonları kamufle eder ve rakiplerinizi normal şekilde görememesini sağlar. Bu da gizlenerek ya da sürpriz ataklar yaparak önemli stratejik hamleler yapmanıza yardımcı olabilir.

Bulut Ejderi ise alanı etkileyen özel bir ejderdir. Hava akımı oluşturarak bölgedeki şampiyonların hızlanmasını sağlar. Bu da hem takımın hareket kabiliyetini artırır hem de savaşlarda üstünlük sağlar. Ayrıca Bulut Ejderi Ruhu, saldırıların bekleme süresini azaltarak daha hızlı hareket etmenizi sağlar.

Son olarak, Hextech Ejderi ve ruhu da oyunda önemli bir rol oynar. Hextech Ejderi, saldırı hızı ve yetenek hızı vererek takımınıza avantaj sağlar. Hextech Ruhunu ele geçirdiğinizde ise özel bir yetenek kazanırsınız ve rakiplerinizi yavaşlatan bir zincirleme yıldırım efekti uygularsınız.

Ejderler ve ruhları, League of Legends oyununda stratejinizi oluştururken ve takımınıza avantaj sağlarken oldukça önemli bir rol oynarlar. İyi planlanmış bir ejder stratejisi, oyundaki başarınızı artırabilir.

Geri