AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Alemin Krali Beser kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Alemin Krali Beser kimdir?​

‘Alemin Kıralı’ dizisinde Hamdi Kahraman’ın canlandırdığı ‘Beşer’in replikleri gençlerin diline yerleşti. ‘Alemin Kıralı’ dizisinde Hamdi Kahraman’ın canlandırdığı ‘Beşer’in replikleri gençlerin diline yerleşti.
Alemin Kralı Nihale kim?
Ececan Gümeci 10 Mart 1983 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. Birçok dizide ve filmde rol almıştır. Atv’de yayınlanan Alemin Kıralı dizisinin Nihale Kıral Otuzşubat rolünü canlandırdı.
Birsu Demir kimin kızı?
Aydoğan DemirNilüfer DemirBirsu Demir/Ebeveynleri

Alemin Krali nerede cekildi?​

Alemin Kralı Genco kimdir?
Birsu Demir 14 Mayıs 1999 İstanbul, Fatih doğumlu. Birsu Demir, 2011 yılında yayınlanan “Alemin Kıralı” dizisi dışında birçok film ve dizi projesinde rol aldı. Bir Demet Tiyatro, Genco, Kara Yılan, O…
Aslan Kral Kubat kimdir?
Kariyerine 2002 yılında yayınlanan Deli Yürek dizisi ile başlayan Metin Yıldız, 2003 yılında Vizontele Tuuba filminde Cazgır rolünde yer aldıktan sonra BKM serüvenine adım attı. atv’de yayınlanan Alemin Kıralı adlı dizide Kubat Otuzşubat rolünü canlandırdı.

Nihale gerçek adı nedir?​

Ececan Gümeci kimdir, Alemin Kralı dizisinde Nihale rolünü oynadı. Ececan Gümeci, 10 Mart 1983 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Ankara’da Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun oldu.
Birsu Demir’in babası kimdir?
Aydoğan DemirBirsu Demir/Babalar
Birsu Demir kimdir nerelidir?
14 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Birsu Demir aslen Trabzon Maçkalıdır. Tiyatro üzerine eğitim veren Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamladı.

Alemin Kralı ne zaman çıktı?​

16 Eylül 2011Alemin Kıralı/İlk bölüm yayın tarihi
Alemin Kralı Ömer kim?
Atilla Doğukan Türkyılmaz, 12 Nisan 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Baba tarafından ise aslen Orduludur. Bir kardeşi vardır. İlkokula Mahmut Şevket Paşa İlköğretim Okulunda başlamış, 4. Sınıftan sonra okuduğu Kurtuluş İlköğretim Okulundan mezun oldu.
Alemin Kralı Genco kim?
Birsu Demir, 14 Mayıs 1999 yılında İstanbul’da dünyaya geldi İlköğretim eğitiminden sonra Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro üzerine eğitim almaya başladı. Çok ufak yaşlardan bu yana kamera karşısına yer alan başarılı oyuncu, ilk kez Büyük Buluşma isimli dizi ile ekran karşısına geçti.

Geri