AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aldigim sertifikalari nereden gorebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aldığım sertifikaları nereden görebilirim?​

e-Devlet uygulaması içinde Millî Eğitim Bakanlığı sayfasında yer alan ‘Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama’ ekranından belgeye ulaşılabilmektedir. Bu belge ile tüm vatandaşlarımız hayat boyu öğrenme kurumlarından aldıkları kurs bitirme belgelerine e-Devlet Kapısı uygulaması sayesinde ulaşabileceklerdir.

E-Devlet sertifika sorgulama nasıl yapılır?​

(Eğer bir e-Devlet şifresine sahip değilseniz size en yakın PTT şubesine giderek bir e-Devlet şifresi temin edebilirsiniz.) Ardından açılan e-Devlet ana sayfasının en üstünde bulunan arama butonuna basarak ilgili yere ‘Sertifika Sorgulama’ yazarak arama işlemine devam edin.
Halk Eğitimden alınan sertifikalar nerede görülür?​
Halk eğitimi merkezleri tarafından düzenlenen kurslara ait tüm sertifikalar e-Devlet kapısı üzerinden erişime açıldı. Sertifika almak için artık halk eğitim merkezlerine gitmek gerekmeyecek.

Sertifika sorgulama nedir?​

Sertifika sorgulama nedir?
Karekod veya sertifika numarası ile doğrulama sonucunda elinizdeki sertifika ile web sitesinde görülen bilgileri karşılaştırınız. Sertifika Sahibi firma ünvanı, sertifika numarası, sertifika türü ve model bilgileri eşleşmelidir.

Halk Eğitim Sertifikalarımı nereden görebilirim?​

Halk Eğitim Sertifikalarımı nereden görebilirim?
e-Devlet Kapısı
- Milli Eğitim Bakanlığı
- Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama.

E devletten hangi sertifikalar alınabilir?​

e-Devlet sertifika programları şunlardır:
- Nefes Teknikleri Sertifika Programı
- Uygulamalı Hızlı Okuma Teknikleri Sertifika Programı
- Temel Programlama Sertifika Programı
- Temel Vergi Hukuku Sertifika Programı
- ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifika Programı
- Trafik Cezaları İtiraz Sertifika Programı

Halk eğitim Merkezinden alınan sertifika ile işyeri açılır mı?​

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı özel kurslarda eğitim alan herkes kendi işyerini açabilecek.
E devletten hangi sertifikalar alınır?​

Sertifikanın gerçek olduğu nasıl anlaşılır?​

Sertifikanın gerçek olduğu nasıl anlaşılır?
Sertifikanızın üzerinde yer alan sertifika numarasını yazınız ve telefonunuzda bulunan herhangi bir QR kod okuyucuya sertifikanızın üzerindeki QR kodu okutarak sertifikanızın doğruluğunu kontrol edin. Sertifika aldığınız kurumdan anlık doğrulama sistemli sertifika talep ediniz.

e-Devlet sorgulanabilir sertifika nedir?​

e-Devlet sorgulanabilir sertifika nedir?
e-Devlet üzerinden görüntülenen sertifikalar ise kişinin eğitim aldığı konuda uzmanlığını belgeler ve kanıtlar. e-Devlet üzerinden bu sertifikalar sorgulanabileceği gibi eğitim alınan kurumun internet sitesinden sertifika sorgulama yapılabilir ya da eğitim alındığını belgelemek için fiziki sertifika talep edilebilir.

K1 yetki belgesi çıktısı nasıl alınır?​

1) E-devlet şifresiyle giriş yapın. 2) Kurumlar arasından “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını” bulup-tıklayın, 3) “Yetki Belgesi İşlemleri” bölümünden “Yetki Belgesi İlk Başvuru/Yenileme” kısmına giriş yaptıktan sonra açılan sayfanın sağ üstündeki “Yeni başvuru” butonuna basın ve almak istediğiniz yetki belgesini seçin.

Öğrenci belgesi aslı nereden alınır?​

E-devlet üzerinden öğrenim belgesi kolaylıkla alınabilmektedir. Öğrenim Belgesi almak isteyen kişiler T.C. numarası ve e-devlet şifresi ile sisteme girerek buradan hızlı bir şekilde öğrenim belgesi alabilirler. Üniversite öğrencileri öğrenim belgelerini, öğrenci işlerinden de kolaylıkla alabilmektedir.
K 1 yetki belgesi nereden alınır?​
K1 belgesi almak isteyen kişi ya da firmaların direkt olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına başvuru yapması gereklidir. Başvurular direkt olarak bakanlığın ilgili birimlerine yapılabildiği gibi aynı zamanda e-Devlet üzerinden de gerçekleştirilebiliyor.

K 1 yetki belgesi nedir?​

K 1 yetki belgesi nedir?
K1 Yetki belgesi, ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak, gerçek ve tüzel vergi mükelleflerine verilen belge türüdür. K1 Yetki belgesi, ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak, gerçek ve tüzel vergi mükelleflerine verilen belge türüdür.

Öğrenci belgesini internetten nasıl alabilirim?​

Öğrenci belgesini internetten nasıl alabilirim?
Öğrenci belgesi de, sistemde kayıt altına alınan belgelerden biridir. E-devlet üzerinden de lise öğrencileri şifrelerini girerek, öğrenci belgelerini alabilir. Lise öğrencileri e-okul sisteminden kolayca faydalanabilir. E-okul sistemi içerisinde bulunan öğrenci belgeleri, öğrenciler için özel olarak hazırlanıyor.

Üni öğrenci belgesi nasıl alınır?​

e-Devlet öğrenci belgesi alma işlemi Yükseköğrenim Kuruluna bağlı üniversite, yüksekokul veya Açık öğretim fakültelerinde öğrenci olarak faaliyet gösteren öğrenciler tarafından gerçekleştirilir. Mezun öğrenciler e Devlet diploma sorgulama işlemini e-Devlet öğrenci belgesi hizmet panelinden yürütmektedir.

E-devlet üzerinden aldığınız sertifikaları görüntülemek oldukça kolaydır. Millî Eğitim Bakanlığı sayfasındaki 'Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama' ekranını kullanarak belgelerinize hızlıca ulaşabilirsiniz. Eğer e-Devlet şifreniz yoksa, size en yakın PTT şubesine giderek bir e-Devlet şifresi temin edebilirsiniz.

Halk eğitimi merkezlerinden aldığınız sertifikaları da e-Devlet kapısı üzerinden görebilme imkanına sahipsiniz. Artık sertifika almak için halk eğitim merkezlerine gitmenize gerek kalmayacak, bu bilgileri online olarak sorgulayabileceksiniz.

Sertifika sorgulama işlemi sırasında, sertifikanın gerçekliğini kontrol etmek önemlidir. Sertifikanızın üzerindeki sertifika numarasını yazarak veya QR kodunu tarayarak doğruluğunu kontrol edebilirsiniz. Sertifika sahibi firma ünvanı, sertifika numarası, türü ve model bilgilerinin doğru ve eşleşen bilgiler olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

E-devlet üzerinden alınabilen sertifika programları arasında Nefes Teknikleri, Hızlı Okuma, Temel Programlama, Vergi Hukuku, İş Sağlığı ve Güvenliği gibi çeşitli alanlarda sertifika programları bulunmaktadır.

K1 yetki belgesi almak isteyenlerin gerekli başvuruları yapabileceği adımlar da mevcuttur. Eğer öğrenci belgesi ihtiyacınız varsa, e-devlet üzerinden T.C. numaranız ve e-devlet şifrenizle öğrenim belgenizi kolayca alabilirsiniz.Üniversite öğrencileri ise bu belgeleri aynı şekilde e-devlet üzerinden alabilecekleri gibi öğrenci işlerinden de temin edebilirler.

K1 yetki belgesi, ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilen belge türüdür. Bu belge ticari amaçla eşya taşımacılığı yapacak kişilerin işlerini yürütmeleri için gereklidir. Öğrenci belgelerinin alınması konusunda ise e-devlet ve e-okul sistemi üzerinden hizmet alınabilir.

Geri