Aldigim sertifikalari nasil gorebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Aldığım sertifikaları nasıl görebilirim?​

e-Devlet uygulaması içinde Millî Eğitim Bakanlığı sayfasında yer alan ‘Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama’ ekranından belgeye ulaşılabilmektedir. Bu belge ile tüm vatandaşlarımız hayat boyu öğrenme kurumlarından aldıkları kurs bitirme belgelerine e-Devlet Kapısı uygulaması sayesinde ulaşabileceklerdir.

E devletten hangi sertifikalar alınır?​

E devlet Onaylı
CE belgesi sorgulama nasıl yapılır?
Onaylanmış kuruluş tarafından verilen CE belgesinin geçerliliği, ilgili kuruluşun web sitesi üzerinden online veya mail atılarak sorgulanabilir. Sorgulama için onaylanmış kuruluşun verdiği CE belgesi üzerinde belirtilen numaranın girilmesi gerekir.
E devlete sertifika nasil girilir?
Yaygın Eğitim Sertifika Belgesini almak için;
- · https://www.turkiye.gov.tr/ (E-Devlet) sayfasına girin.
- · T.C.
- · Açılan sayfada arama kutusuna ‘Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama’ yazın.
- · Çıkan sonuçlarda ‘Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama (Milli Eğitim Bakanlığı)’ bağlantısına tıklayın.

Sertifika e devletten nasıl alınır?​

Sertifika Başvurusu, Telif Hakları Genel Müdürlüğü internet sayfasında bulunan “Başvuru İşlemleri – Sertifika Başvuruları” linkinden giriş yapılmak suretiyle online olarak gerçekleştirilebilecektir. Online başvuruda gerekli bilgiler doldurulacak; istenilen evraklar PDF formatında sisteme yüklenecektir.

E devletten sertifika nasıl alınır?​

Sahte CE belgesi nasıl anlaşılır?
CE işaretinin gerçek olup olmadığı C, E harflerinin formlarından ve iki harf arasındaki aralıktan anlaşılabilir. Harfler birbirlerine standart formatta belirtilenden daha yakınsa bu işaretin sahte olduğu söylenebilir.
CE Belgesi nasıl alınır?
CE Belgesi, SZUTEST gibi Onaylanmış Kuruluş statüsüne sahip olan belgelendirme kuruluşlarından alınmalıdır. Avrupa Birliği sınırlarında içerisinde 1000’e yakın Onaylanmış Kuruluş 31 adet yönetmelik kapsamında ürünlerin CE markalanması süreçlerinde görev almaktadır.

Geri