AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Alay (askeri)

haberci

Yeni Üye
Bakınız; OrduRuyada bir alaY asker gormek sıkıntıların sona ereceği ve kişinin hic ummadığı bir olay sayesinde kendine gelecek demektir Ruyanizda asker olarak bir alayda egitim gormekte veya subaylik yapmakta oldugunuzu gormek, buyuk bir hukumet adami tarafindan yardim ve iyilik goreceginize; bir alayda bir gecit toreninde bulundugunuzu gormek, kafile halinde bir baska memlekete gidip ticaret konusunda anlasmalar yapacaginiza veya cocugunuzu bir universiteye veya bir liseye yazdiracaginiza isarettir Bir askeri birlikte en onde bayrak tasidiginizi gormek, yasadiginiz yerde un sahibi olup, adinizin unutulmayacak bir sekilde taninacagina delalet ederRuyada alay gormek, gun icersinde işinizde bir aksilik olacağına, kendinizi alay icinde gormek, iş hayatında buyuk bir zarara uğrayacağınıza, cenaze alayı gormek, aileye felaket geleceğine, kotu bir haber alınacağına, duğun alayı gormek, aile fertlerinin artacağına, işte surekli kar edileceğine, mutlu bir ihtiyarlık gecirileceğine, askeri alay gormek, cevrenizdeki dostlara guvenilmeyeceğine, zarar gorulebileceğine ve iftiraya kurban gidilebileceğine işarettir

Rüyada bir alay asker görmek, sıkıntıların sona ereceği ve beklenmedik bir olay sayesinde durumun düzeleceğine işaret edebilir. Aynı zamanda rüyada asker olarak bir alayda eğitim görmek veya subaylık yapmak, büyük bir hükümet yetkilisi tarafından yardım ve iyilik göreceğinize delalet edebilir. Eğer rüyada bir alayda bir geçit töreninde bulunduysanız, bu durum ticaret konusunda başarılı olacağınıza veya çocuğunuzu iyi bir okula yazdıracağınıza işaret edebilir. Ayrıca rüyada bir askeri birlikte en önde bayrak taşımak, çevrenizde saygın bir konuma sahip olacağınızı ve adınızın unutulmayacak şekilde tanınacağını gösterebilir.

Diğer yandan, rüyada alay görmek iş hayatında aksilikler yaşanabileceğine veya işlerin ters gidebileceğine işaret edebilir. Kendinizi rüyada alay içinde görmek ise iş hayatında büyük bir zarara uğrayabileceğinizi simgeler. Cenaze alayı görmek ise aileye felaket gelebileceğine veya kötü haberler alınabileceğine işaret edebilir. Düğün alayı görmek ise aile fertlerinin artacağına, iş hayatında sürekli kar edileceğine ve mutlu bir yaşlılık geçirileceğine işaret edebilir. Askeri alay görmek ise çevrenizdeki dostlara güvenemeyeceğinize, zarar görebileceğinize ve iftiraya uğrayabileceğinize işaret edebilir.

Geri