AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim

Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Misyonumuz

Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.

Vizyonumuz

Okulumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak...

Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu: 236 654 51 21
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: İstasyon Mah. Adnan Menderes Bulvarı
Okulun Web Adresi: http://alasehircumhuriyet.meb.k12.tr/

Okulun E-Posta Adresi: 888557@meb.k12.tr - alasehircumhuriyet@hotmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri :