AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Akyar İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir

SoruCevap

Yeni Üye
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Akyar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akyar İlköğretim Okulu Resimleri - Akyar İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUN TANITIMI
Okulumuz 21000 meetrekare alan içine kuruludur. Bahçenin içinde spor sahaları ve oyun parkı ile beraber iki eğitim öğretim binası, depolar ve öğrenci tuvaletleri bulunmaktadir. 1990 yılında Hüsnü ve Necla ŞAHİN isimli hayırsever tarafından yapılmıs olan küçük eğitim binası ve 2005 yılında devlet vatandaş işbirliği ile yapımı tamamlanmış olan büyük eğitim binasi vardır. Küçük eğitim binasında ana sınıfı, birinci sınıf ve yemekhane bölümleri mevcuttur. Oldukça yıpranmış olan bina daha yeni tadilattan geçirilmiştir. Toplam üç katlı olan büyük eğitim binasında ise daha yenidir. Bu binanin ilk katinda idare odaları, arşiv, çok amaçlı salon ve kalorifer dairesi vardır. Üst katlarda ise derslikler, laboratuarlar ve öğretmenler odası bulunmaktadir. En üst katta Bilişim Teknolojileri sınıfı kurulu durumdadir. Okulumuz imkânlar açısından oldukça zengindir. Tüm sınıflarda bilgisayar mevcut olup biri mobil beş yansıtım cihazı bulunmaktadır. Eğitimci kadrosu da okulun en parlak dönemi yasadığını göstermektedir. Tüm dallarda ögretmen bulunurken alan uygulamasına da geçilerek oldukça çagdaş ortam oluşturulmaya çalısılmıştır.
KÖYÜMÜZÜN TANITIMI
Akyar Köyü, Balikesir ile Bigadiç arasındadır. Balikesir il merkezine 27 km Bigadiç ilçe merkezine 21 km uzaklıktadır. Akyar Bigadiç'e baglı bir köydür. Köy özellikle yurt dışına çok göç vermiştir. Nüfus kalabalıklığı açısından Bigadiç'in en kalabalık ikinci köyüdür. Köyde geçim daha çok tarım ve hayvacılık üzerinden sağlanmaktadır. Çalışmayı ve üretmeyi çok seven köylüler örnek teşkil edecek bir düzene sahiptirler.
Akyar İlköğretim Okulu Resimler

Akyar İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akyar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akyar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akyar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Akyar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: AKYAR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: AKYAR KÖYÜ

Telefon Numarası: 2666432334

E-mail Adresi: 241618@meb.k12.tr

Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Akyar İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Geri