Akvaryum Motoru Nasıl Takılır Resimli Anlatım

SoruCevap

Yeni Üye
Akvaryum Motoru Nasıl Takılır

Akvaryum icerisine Motorun kurulumu oncelikle Kutu icerisinde bulunan filtre hortum ve boruları kutu uzerinde gosterildiği şekilde basitce birleştirilirDaha Sonra Sungerelyafseramik ve kullanıcının isteğine gore daha başka filtre malzemeleri haznelere yerleştirilir

imagesakvaryummotorunasiltakilirresimlianlatim5ad8b55bf31ae

Daha sonra filtrede bulunan 2 adet hortumdan birisi giriş icin kullanılırArdından Motor kısmı uzerindeki iki yuvadan birisi giriş icindir

imagesakvaryummotorunasiltakilirresimlianlatim5ad8b55d0abde

Bu yuvaya vanalardan birisi bağlanarak hortum buraya takılır Hortumun diğer ucu akvaryumun icine su emişi yapabilecek şekilde vantuzlar yardımıyla tutturulurMotor uzerindeki diğer yuvaya temizlenmiş suyun akvaryuma donuşunu sağlayacak olan cıkış vanası ve hortumu aynı şekilde bağlanır Sifonlama yontemi ile filtrenin haznesi dolana kadar akvaryumdan su cekilmesi sağlanır ve sonrasında filtrenin fişi elektik prizine takılır işte hepsi bu kadar arkadaşlar kolay gelsin

imagesakvaryummotorunasiltakilirresimlianlatim5ad8b55e14719

Merhaba,

Akvaryum motorunun takılma aşamalarını detaylı bir şekilde anlatmışsınız. Kutu içerisinde bulunan filtre hortum ve boruların montajından başlayarak filtre malzemelerinin hazneye yerleştirilmesine ve hortumların akvaryuma doğru yerleştirilmesine kadar adım adım açıklama yapmışsınız.

Motorun iki yuvasından birinin giriş için olduğunu belirtip bu yuvaya vanalardan birisini bağlayarak hortumun buraya takılması gerektiğini anlatmışsınız. Hortumun diğer ucunun ise akvaryumun içine su emişi yapabilecek şekilde vantuzlar yardımıyla tutturulması gerektiği konusuna da değinmişsiniz.

Motorun diğer yuvasına ise temizlenmiş suyun akvaryuma dönüşünü sağlayacak olan çıkış vanası ve hortumun bağlanmasını belirtmişsiniz. Filtrenin haznesinin sifonlama yöntemiyle akvaryumdan su çekilerek doldurulması ve ardından filtrenin fişinin elektrik prizine takılması aşamalarına da detaylıca yer vermişsiniz.

Verdiğiniz bilgileri dikkate alarak akvaryum motorunun doğru bir şekilde takılması sağlanabilir. Bu detaylı açıklamalarınız takip edilerek işlemi gerçekleştirmek oldukça kolay ve sorunsuz olacaktır. Teşekkürler!

Geri